Corinas Blogg

Alla inlägg under oktober 2013

Av Corina - 8 oktober 2013 11:44

 

Kändes fint att vakna imorse och veta att jag är ledig.

Ok solen sken på morgonen men försvann ganska fort så i skrivande stund är det mulet. Men gör inget kan jag tycka. Vackra färger är det ute i naturen i alla fall.

Lyckades blöta ner mig för att hinna fota sjön idag medans den var någorlunda stillsam. Det där med gummistövlar har jag lite svårt för :)


   


Men det blev några hyfsade bilder i alla fall och ett par blöta joggingskor med tillhörande fötter :)


Nu snurrar sista maskinen tvätt sedan är det dags att ta tag i dagens middag. Tänkte mig en älggryta idag. Får se hur jag lyckas med den biten.


 


Kan inte låta bli att förvånas över hur vissa människor totalt kan avskärma sig från vad som händer utanför sin egen tomtgräns ! Hur man kan totalt inte veta något alls om vad som händer i hembyn.

Noterar inte ens att grannens flagga vajar på halv stång.


 


I övrigt händer inget speciellt denna dagen. Försöker koppla av och inväntar kvällens möte med Tavelsjö Centerkvinnor. Länge sedan jag kunde vara med nu, jobbar oftast kväll när styrelsen kallar till möte men inte denna gången.


Nu får jag önska alla en bra fortsättning på dagen. Vi ses en annan gång.


 

Av Corina - 7 oktober 2013 18:34

Låter kanske lite udda men så känns det när man går hem och är ledig efter en arbetshelg.

Har dock varit en bra helg även om jobbet är slitigt. Lite extra på grund av dåliga skor för min del. Men nu är den biten löst för mina nya arbetsskor kom idag.


 

Lite lek med foton som jag pysslat med i min telefon. En trevlig app som jag laddade ner härom dagen.


     


Läser också i Västerbottens Kuriren denna helgen om någon forskare som kommit fram till att man stressar av om man tillbringar tid ute i naturen. Jisses, måste man lägga ner dyra forskarpengar på att konstatera detta ??

Är det inte många som redan helt på egen hand som upptäckt naturens läkande kraft ??


 

Jag för min del upptäckte detta fenomen för länge sedan utan hjälp av någon forskning :)

Kan tycka att forskningspengar kan nyttjas till andra efterforskningar inom medicinens värld !!


                     


Jepp jag vet att någon i min närhet helst vill se stora bilder ;) Men då kan jag ju inte visa så många bilder per inlägg så jag envisas med mina små klickbara bilder :)

Tog en liten sväng med kameran innan helgen. Inga kanonbilder men jag fick mig en promenad och inhämtade krafter så jag orkade arbeta helgen.


 


 

   


Så tog jag några stora bilder också :)

Nu är det kväll igen och jag ska ta och vila lite så jag orkar vara ledig tills på torsdag kl 16.

Önskar er en underbar kväll. Vi ses !  


Av Corina - 4 oktober 2013 08:17

   Ja så är det, veckans enda lediga dag för min del. Tvättmaskinen snurrar redan.

Ser ut att bli en vacker dag ute även om det flockas lite moln. Hade planerat en massa till idag men tror jag tar mig friheten att planera om lite !

En liten tripp ner till Umeå kommer jag mig inte undan eftersom travet och keno ska lämnas in men det lilla som måste handlas får hanslas på Kvantum istället för på Coop idag. Inga storinköp idag med andra ord.


 

Fortfarande lyser Sixten med sin frånvaro. Han är som uppslukad av jorden ! Och det är som att leta en nål i en höstack. Och Ulla är lite lätt förvirrad, kompisen saknas ju såklart. Han har visserligen varit borta tidigare och kommit hem men orolig är man ju. Det är värst att inte veta varför han inte kommer hem !


 

Ja veckan går mot sitt slut, så är det. Trotts mycket arbete har det varit en ganska bra vecka.

Visst det känns i kroppen att man jobbar mera än tidigare och än är ju veckan inte riktigt slut för min del. Har ju helgen kvar att jobba. Hoppas det får bli en lugn helg !


 

Sonen gör sin sista praodag på Hissjö handel idag. Han har haft en bra vecka ! Sovmorgon varje dag och korta dagar, vad mer kan man önska sig som tonåring ? Men en liten inblick i arbetslivet är det trotts allt och vad jag förstår har han tyckt det varit helt ok !


 

En sista rosbild för detta inlägg. Jag har fler men spar dessa till ett annat inlägg. Man vet aldrig när det kan bli några nya bilder att pryda bloggen med.

Nu önskar jag er en trevlig helg för jag torde inte få till några inlägg under helgen med tanke på att jag ska jobba.

Vi ses !




Av Corina - 3 oktober 2013 21:47

 

Långt mellan bloggandet numera. Blir så när datorn blir ledig sent på kvällen. Då orkar man sällan blogga. Dessutom jobbar jag fler tillfällen numera också. Så tiden har krympts ner en massa måste jag ju säga. Numera har jag sällan mer än en ledig dag per vecka. Och den dagen blir fort fylld med göromål här hemma. Jobbar varannan helg dessutom också. Trist med sant, livet börjar gå åt till att ständigt arbeta och sedan försöka hämta kraft så man orka arbeta igen. Och bättre lär det inte bli !


 


Har försökt att hinna fotografera lite i alla fall. Något måste jag ju göra för att ladda mina batterier !



Idag hade jag en kort dag, slutade kvart i tolv. Iväg och tanka bilen och sedan bege sig till mamma i Vindeln. Är ledig imorgon men behöver denna dagen till annat innan helgarbetet tar vid på lördag igen. Mycket på agendan imorgon är det.


 


Mamma har fått meddelat att bostadstillägget är beviljat i alla fall så det blir en extra slant som täcker upp lite. Blir lite mera att leva av för henne varje månad. Känns bra för henne och även för mig som annars får lägga ut ganska stora summor till henne per månad. Har gjort så ganska länge nu faktiskt och det fungerar ju inte alla gånger.

Idag fick hon håret klippt och handlat lite frukt och annat gott. Något lite extra måste hon ju ha. Och imorgon måste jag lämna in Keno och travet som vanligt på fredagar.


 


Ja vad händer med mig då ? Tja egentligen inget speciellt. Jobbar äter och sover mest känns det som. Var och besökte pappa helgen som gick. Träffade där min yngsta syster och hennes 7 veckor gamle son Lukas. Fick snusa bäbis med andra ord, väldigt mysigt !

Pappa mår bra så även hans fru Gertrude. Lånade pappas träningscykel också. Detta till Alma så hon ska träna upp sitt knä under vintern. Kanske kan jag hitta någon tid till att cykla lite själv också.....fast tiden är knapp.

Mörkt blir det nu igen. Mysigt att tända ljus på kvällarna igen. Borde ut och fota hösten men det finns så lite tid och ännu mindre ork dessutom. Efter en förmiddags jobb är min kropp rätt sliten och behöver väldigt mycket vila för att orka med kommande dag. Och här hemma finns alltid en massa att göra :)


 


Men nu var det kväll igen och det börjar bli dags att leta sig mot sängen igen. Imorgon är en ny dag med andra ord. Natti natti ! Vi ses !


    

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards