Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 7 februari 2009

Kallt

Av Corina - 7 februari 2009 09:57

Fortsätter att vara kallt här. Minus 18 grader när jag steg upp idag. Tror till och med Wanilla tyckte det var kallt på morgonen. Men det är vitt och fint här i alla fall. 30 cm snö gör det ganska så vitt :)


På agendan idag står innebandymatch för sonen i Vindeln. Sonen och maken har redan åkt till detta. För dottern är det dansen idag. Det får jag ordna. Vi åker nog om någon timme.


Sedan blir det nog att vika tvätt och tvätta några maskiner igen. Blir en del när barnen tränar under veckan faktiskt. Och träningskläderna måste ju hållas rena.


Länge sedan jag nämnde min rökning nu. Jag kämpar vidare för att inte röka. Men jag måste dock erkänna att nog har jag fuskat ! Men jag undviker att köpa cigaretter själv och det går bara bra. Och det har inte fuskats speciellt ofta eftersom jag till största delen omger mig med ickerökare. De gånger jag fuskat har varit när jag jobbat med någon rökare och det blir inte heller speciellt ofta. Får se hur det blir nu när jag ska jobba natten. Vet inte om någon av nattarna är rökare faktiskt. Vid någon feslighet har jag också fuskat men festligheterna duggar ju inte speciellt tätt. Vad som förvånar mig är att efter jag fuskat är det ingen konst att låta bli sedan. Jag som varit inbiten rökare sedan 12 årsåldern har egentligen inga stora problem med att låta bli att röka. Så egentligen har jag ju varit ganska duktig tycker jag, eller hur ? Och jag har väl inte ökat i vikt speciellt heller. Försöker undvika söt saker fast jag unnar mig naturligtvis gott ibland, självklart ! Så trist det skulle bli om man inte fick äta gott ibland !


Nu får ni ha det så bra allihopa ! 

 
 
lillis

lillis

7 februari 2009 11:31

Jag har oxå fuskat någon gång med rökningen när jag druckit vin,men dan efter så vill jag inte se en cigg.Tycker att du är duktig som låter bli
Ha en bra lördag
Kramen

http://danslillis.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

7 februari 2009 19:54

så duktig du har varit med din slutarökakamp, att synda lite är förlåtligt men dumt, men ökar inte suget så vad då ! För mig sket det sig hehehe, skall ta nya tag med läkarpillers hjälp och en gnutta bättre motivering.
Ha en fin kväll !

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

7 februari 2009 22:03

Ja, 18 minusgrader är mycket, och kan tänka mig att t,om. Wanilla tycker det är lite väl kallt.
Men kan tänka mig att det är vackert med all snö.
Här var det någon plusgrad idag och slask, regn och isigt på marken.
Men det är inte något ovanligt för denna trista vinter här i Stockholm denna gång.

Ja, det där att sluta röka är inte helt lätt.
Och frestelsen blir större då det finns arbetskamrater som röker.
Kommer ihåg det själv när jag jobbade.
Nu har jag i alla fall minskat ganska mycket på ciggisarna.

Ha det så bra själv.
Kram

http://ingermaryissa1.blogg.se

 
kurrelina

kurrelina

8 februari 2009 08:54

Helt fantastiskt av dig som är så duktig att försöka sluta röka. Du får resonera som min syster, hon slutade röka för några år sedan men föll tillbaka i somras då vi var på landet och jag röker ju, men sist jag var hemma hos henne sa hon att det är inte värt hostan man får att röka så nu är det slutrökt för hennes del...inte min.....tänk på det du..
kramenmjamen på dig

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
AnnelieH

AnnelieH

8 februari 2009 09:23

Jag tycker du är jätteduktig! Det jag undrar är, när du fuskar..blir du inte yr då??

Ha en trevlig söndag, kram//Annelie

http://www.metrobloggen.se/annelieh

 
Yvonne R

Yvonne R

8 februari 2009 14:17

Jag som är rökare vet ju hur svårt det är att låta bli, önskar och hoppas på att jag kan bli lika duktig som du!! Jag skall göra ett riktigt försök.
Go söndag på dig!!

http://yvonne.bloggagratis.se

 
Astrid

Astrid

8 februari 2009 14:48

Du är jätteduktig vilken karaktär.
Jag har aldrig rökt men en dotter som slutat och jag har förstått hur jobigt det är

http://www.astridla.com

 
Cina

Cina

8 februari 2009 14:50

Efter som jag röker så tycker jag du är jätte duktig. Feströka kan man ju kosta på sig om man känner för det. Jag är inte motiverad att sluta och då är det svårt!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Anette

Anette

9 februari 2009 10:52

Å så duktig du är som kan feströka och sen låta bli igen. Har oxå försökt att sluta men det har inte gått så bra:(

Kram

http://teamlucas.blogg.se

 
Marianne

Marianne

10 februari 2009 16:19

18 – är för kallt för min del. Jag hade hållit mig inomhus.
Bra gjort att inte röka. Om du inte är röksugen när du har fuskat lite, så är det kanske dags att sluta med fusket också. Jag hoppas du ska klara dig från ciggen i framtiden också.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards