Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Måndag

Av Corina - 21 april 2008 19:36

Ny vecka igen.Oj vad det går fort fram tycker jag.Har jobbat idag,7 till 16 men fick flexa ut kl 15 idag.Härligt att få komma hem lite tidigare.Har hunnit tvätta två maskiner sedan jag kom hem.Har också hunnit sitta å prata strunt med grannfrun också.Nu är det snart kväll för barnen.Dom har just fått i sig lite kvällsfika.


I fredags hade det tydligen varit livat på jobbet:) Jag var ledig.Chefen hade nu lessnat på de många och långa kafferasterna hos avdelningen:) Och hon hade också ledsnat på att städningen på avdelningen inte fungerat ordentligt på länge.Så in hade hon stormat under fredagen med ett städschema i högsta hugg och klargjort att nu var det banne mig dags för ordning och reda.Så idag arbetade det en hel del rätt spaka personer på avdelningen:) Först tyckte jag dom var ovanligt lågmälda innan jag fick höra om chefens räfs och rättarting under fredagen.Då förstod jag varför många verkade lite dämpade.Jag visste ingenting om detta eftersom jag varit ledig.Fick det berättat för mig på morgonen.Så nu har vi ett städschema som betyder att vi ska städa två rum per dag och det är på allas ansvar att det blir utfört och det ska signeras personligen av den som har städat.


 Känns trotts allt trist att måsta starta ett schema för städningen.Jag och fler med mig tycker att det borde fungera i alla fall.Men så är inte fallet för tillfället.

Men detta kanske gör arbetet lättare också då vi oftast är ont om folk.För hjälps man åt går det ganska fort att städa två rum.Och arbetet ter sig inte lika oövervinnerligt.Och det är roligare att städa tillsammans än att städa ensam...tycker i alla fall jag!Jag hoppas i alla fall att det ska fungera denna gång.....jag tror också att det kommer att göra det.

För övrigt har det varit en bra dag på jobbet! Kände mig lite seg på morgonen men när man väl kommer igång går allt av bara farten.Hoppas på en bra dag imorgon också,då jobbar jag kväll och kvällarna är betydligt lättare att jobba än dagen.  

 
 
Ruth

Ruth

21 april 2008 20:36

Läser Chefen bloggen din tro ? "Ler". Eftersom det var tystlåtna arbetskamrater som mötte dig så kanske dom trodde det var du som har varit i kontakt med Chefen. Man vet aldrig vem som håller span här, bara man håller sig till sanningen så har man inget att frukta. Sommarens första riktiga värmebölja kom i dag, alla gick tunnklädda i kortbyxor, linne eller t-shirt, många jobbade med bar överkropp (karlarna förståss) i sina trädgårdar, nu är det PG med utejobb och sommar. Få se om det håller i sig framöver, nätterna är kyliga med ett par minus.

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

21 april 2008 21:07

Ohhh va bra och jag hoppas verkligen att det INTE bara din signatur som står på detta arbetsschema.

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Hönsakadorran

Hönsakadorran

21 april 2008 21:15

Visst behövs det ordning och reda på en arbetsplats och alla gör vad dom ska, annars måste man säga ifrån.
Kram

http://honsakadorran.blogspot.com

 
Smeden bengt

Smeden bengt

21 april 2008 21:25

Jaha, då har det blivit ordning och reda på din avdelning. tjusigtavla mensvårt läsatexten på den. På landet där jag bor tar sotaren alla husen. Hur set är i stan vet jag inte. Ha det bra och kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

21 april 2008 21:29

Hoppas det ska fungera nu på ditt jobb. Men jag tror nog att de flesta sätter fart. För vad pinsamt att inte ha med sin egen signatur på städschemat. Men det blir nog lite fuskstädning för en del skulle jag tro.
Men om de var lite spaka, så har nog åthutningen träffat ordentligt.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards