Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 18 juli 2021

Gnork på er igen, idag söndag.

Av Corina - 18 juli 2021 07:03

 

Vaknar tidigt som vanligt även om jag sovit illa denna natten.

Det har åskat och regnat inatt, åskan mest på distans. Har inte kollat regnmätaren än så jag vet inte hur mycket regn som kommit. Nu på morgonen lyser solen igen, men det blåser ordentligt.


 

Casper alias lilla bus eller gnork har legat i sängen mellan jag och gubben denna natten.

Egentligen den första av våra tre katter som sover med oss i vår säng. Övriga har till 100 % oftast valt att sova i dotterns säng.

Just nu pestar Casper med Simba. Simba har just ätit frukost och verkar så där lagom intresserad av lilla buset.

Casper gör sitt bästa med att försöka få igång den gamla gubben. Funkar dåligt.


 

Är ju en hel del på både Facebook och Instagram. Är med i några grupper på Fb, både som handlar om katter och handarbete, vikning och stickning.

Funderar på att lämna alla grupper faktiskt då det är många i grupperna som inte kan bete sig vuxet alls.

Grupperna är ju meningen för att dels dela bilder och dels få svar på frågor man har om olika saker i de aktuella ämnena.  Men jag har krasst kunnat konstatera och insett att några frågor kommer jag INTE att ställa i någon av grupperna ! Allt för vanligt att man som frågar blir sågad vid fotknölarna av många som svarar i trådarna.

Att som trådskapare bli kallad både idiot och fitta är verkligen lågvattenmärke ! Ännu värre är väl att dessa personer får vara kvar i gruppen kan jag tycka. De som inte kan bete sig borde ju genast plockas bort ur gruppen.

Jag tror att grupperna blir för stora många gånger, flera tusen medlemmar och det klarar man inte av att hantera i längden om man är ensam moderator.

Jag har dock blivit väldigt bra på att skrolla vidare, bara titta på bilderna och gilla de jag tycker om.

Ställer inga frågor själv och väljer att inte svara på några frågor heller av samma orsak.

Och allt som oftast väljer jag att dela bilder i mitt privata facebook och instagram för där har jag ju koll själv och kan plocka bort sånt som inte hör dit (har bara hänt enstaka gånger att jag plockat bort).


 

För tillfället sover Simba på en köksstol och Casper sover på bordet. Lite vapenvila typ :)


Ja så var det ju söndag då, och vad man ska hitta på en sån här dag. Jag har egentligen ingen aning än.

Inget speciellt planerat för min del. Dottern ska väl så småningom hämtas nere i stan efter en utekväll, hon hör väl av sig under dagen skulle jag tro.


Eftersom jag vaknade så tidigt så har jag inte hunnit få något kaffe än så jag tror jag startar i den änden när maken väl väljer att kravla sig ur sängen denna morgon.

Efter det får jag väl se vad det kan bli av denna dagen :)


Får önska alla en trevlig söndag.

Cyberkram !


Åsså ett gnork från Casper såklart :)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards