Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 8 februari 2013

Fredag kväll

Av Corina - 8 februari 2013 20:12

Det blev fredag kväll även denna veckan. Kom hem sent eftersom jag åkte och besökte mamma direkt efter jobbet kl 16. Först var jag och handlade lite saker till mamma och lämnade in V75 och Keno till henne. Detta tog ju en liten stund i anspråk.

Hon hade haft en dålig natt. Men mådde bättre ikväll i alla fall. Det går trögt att hitta boende till henne vad jag förstår. Tydligen hutlösa avgifter för de boenden som finns för tillfället. Att det ska vara så förbannat svårt att ha humana avgifter, vem i helskotta har råd med ett boende som kostar 7-8000 per månad ???

Nu kommer dessutom hennes kurator att vara borta och tydligen ingen som tar över hennes jobb medans hon är borta.....hur f** planeras det egentligen ????

Kommer tydligen att bli ett planeringsmöte med kommunen.......och Vindelns kommun ger jag då inte många poäng just nu i alla fall. Fy katten för att åldras och dessutom måsta ha hjälp också !!!!!

Ska göra egna forskningar i ämnet och se vad jag kan få för lösningar då för tydligen ska man sköta allt själv för att det ska hända något numera.


  


Nu är det i alla fall kväll för min del och dags att försöka koppla av lite också. Imorgon är en ny dag och nya uppdrag att ta tag i.


Ha en fortsatt trevlig fredag kväll.

Vi ses !


 

 
 
tulipaner

tulipaner

8 februari 2013 20:39

tyvärr så måste man hålla igång som en liten iller själv.jag är ledsen,men har fått göra det .och ja:det hutlösa priser ,man ska inte ha ett öre kvar efter pensionen,eller har man sparade pengar så åker väl dom oxå,ja ,det kändes faktiskt så för det bedrövligt som det ser ut idag.tänk dom som inte har nån som kan hjälpa dom,det hemsk tanke men dom finns .så jobbigt det ska vara ,men dom får väl snabbt en godman som oxå kostar pengar!

tänk på dig själv nu oxå,för det här tar på kropp och själ,och jag kände hela tiden ,det här fixar jag ,ja ,det trodde jag .men stressen var ett faktum.
vill dig bara väl kram<3

http://tulipaner

 
Spanaren

Spanaren

9 februari 2013 13:46

Vackert foto som vanligt!

Jag har hört att den som ska in på ett nytt boende ska absolut inte ha något på sitt bankkonto eller äga något annat för då blir det dyrare hyra. Många försöker dela upp saker efter sina föräldrar och eventuellt sälja av ett hus om det finns mm. Detta för att det ska bli så billigt som möjligt för sin förälder på det nya boendet. Men detta vet väl du som jobbar på ett boende?
Hoppas att du/ni får tag i ett bra boende snart *håller tummarna* /kram

http://spanaren55.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards