Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 23 februari 2011

Dags igen

Av Corina - 23 februari 2011 15:00

Dagens träning avklarad. 15 minuter på crosstrainern och sedan styrkeprogrammet som sist i måndags. Man kan ju undra, att man betalar för att gå an på detta viset :) Men härligt är det att låt kroppen slita lite :)

**************************************************
*********************


Nu ska jag invänta barnens hemkomst från skolan. Då blir det middag och sedan iväg på Almas dansträning. Sedan är det dags att vila ordentligt. Just nu är jag ganska trött i kroppen men innan imorgon är jag nog som vanligt :)


Annars en bra dag med fem timmars arbetstur. Imorgon kvällsarbete igen, 12 - 21 står det på schemat. Ska nog gå bra som vanligt.

Ser ju fram emot en ledig helg faktiskt :)


Vi ses !

 
 
mariafoto

mariafoto

23 februari 2011 15:25

Härligt för muskelaturen! Såg att du är ledig i helgen- Kul, det kan du nog behöva.. Då kanske man får se en glimt av dig i helgen då?! kramar

http://mariaselberg.se

 
Ingen bild

Marie-Louise Grimlund

23 februari 2011 19:55

Hej!
Idag var jag till xtravagansa och skrev in mig där.Det kommer att kosta multum.Startavgift 600:- samt kursbok,och ersättningspås-pulver för en vecka.630:- (80:-) rabatt bara denna gång)
Trodde jag skulle få börja träna med det fick jag inte, måste bli av med överflödskilona 8-9 kg.Om jag inte går der så mycket som är normalt avbryts allt och jag slipper betala mera för 16/3-11.
Har ju prövat Allevo-metoden själv i 9 veckor och då tappade jag 6 cm o.2.4 kg, inte mer sa dom.Och jag fuskade inte.
Är nog för gammal för detta, men det är värt ett försök, för jag får ju mental träning.Och kostråd m.m.Kanske det peppar mig.
Du är ju fortfarande relativt ung, då är det väl lättare.Vi är många bloggare som håller på.
Kolhydrat-metoden gjorde att jag gick ner 2.4kg på 1 1/2 månad, och så har jag gått med stavar.
Kämpa på ! Så gör jag detsamma./Mi

Corina

24 februari 2011 09:12

Jag hoppas verkligen du ska lyckas med detta nu ! Xtravagaza har ett bra koncept som fungerar. Jag har ju fått bort drygt 15 kg hittills, utan sopporna. Tyvärr gick ju xtravaganza i konkurs här i Umeå så jag har ju blivit tvungen att ta tag i allt på egen hand istället.
I min grupp hade vi flera 60+ och dom hade inga problem att tappa de kilon som dom ville tappa.Innan konkursen hade dessa personer uppnått sina mål med sopporna och sin träning så jag vet inte riktigt om det skulle vara lättare för mig trotts min något lägre ålder :)
Jag tror i slutänden att det handlar om sin egna inställning och förmågan att hålla kvar sin motivation och att sedan behålla sin nya livsstil som det handlar om. Det är mitt nya liv jag jobbar med numera, på egen hand via IKSU och ett nytt träningsprogram.Kommer att fortsätta blogga om min kamp,och försöka motivera mina vänner att också fortsätta trotts motgångar. Lycka till med ditt lya liv! Kram !

 
Spanaren

Spanaren

24 februari 2011 08:29

Var bara nu i helgen! Gå ut med din kamera och umgås bara med de dina. Stäng dig ute från omvärlden ett tag för det beöver du nu ;-) Bara ett välment litet råd till en kär bloggväng!
/kram

http://spanaren55.bloggplatsen.se

Corina

24 februari 2011 09:14

Vi får väl se hur det går med den saken :) Men jag ska göra mitt bästa.....ska försöka hinna umgås med grannen Maria, var ett tag sedan nu.

 
mariafoto

mariafoto

24 februari 2011 09:46

Det tycker jag att du ska göra- umgås med mig en sväng, alltså! Kramen

http://mariaselberg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards