Corinas Blogg

Alla inlägg under februari 2009

Av Corina - 19 februari 2009 11:17

Så hade jag då bakat klart för denna gång. Även tvätten är färdig. Tänk vad man hinner när man gör flera saker på samma gång :)


Läste smedens blogg innan jag började baka. Och jag började fundera över varför jag i vuxen ålder inte velat åka skidor. Men jag tror mig veta av vilken anledning och som vanlig får jag skylla det hela på mamma :) Klart och tydligt kommer jag ihåg att det var hon som brukade valla mina skidor när vi skulle åka i skolan. Dessa skidor var alltid fruktansvärt bakhala. Tre meter framåt och lika många bakåt blev det när man skulle åka :)

Som barn åkte jag även slalom lite nu och då....man är ju smidig som barn. Idag skulle jag inte ens prova, är allt för rädd om livet för detta. Backarna är ju gigantiska och liften är jag livrädd ! När barnen åker är det jag som husalerar nederst i backen. Ibland lyckas jag fånga dom med kameran när dom blåser förbi i full fart.

Nu äger jag inte ens ett par skidor och inte tänker jag skaffa heller. Jag nöjer mig med stillsamma promenader med Wanilla och kameran.


För övrigt har vi - 17 grader denna dag men det blåser så kylan är hemsk när man sticker ut näsan. Så någon lång promenad idag blir det inte heller och ingen sol kikar fram idag ens. Nu har dom lovat mildare under helgen,den som lever får se !


Önskar er alla en fortsatt bra dag ! Kram !      

Av Corina - 18 februari 2009 20:45

Fortfarande kallt här hos oss, men inte lika kallt. På morgonen - 20 och senare under dagen har det legat på -16. Nu i kväll är det - 20 igen.


Jag hade planerat att baka idag men detta blev det inget av. Mamma ringde och bad mig följa henne och handla mat. Så det blev en resa upp till mamma för att hämta henne och sedan ner tillbaka till Vindeln för att handla. Jag kom hem hit till mig efter två idag. Och kl 16 var det dags att åka till Vindeln igen eftersom sonen hade innebandyträning kl 17 :) Så det har blivit en dag i bilen istället för att baka. Baka får jag göra imorgon och tvätta också.


Nu har barnen lagt sig och det är kväll igen. Jag är ganska trött så det blir nog en ganska tidig kväll för min del, som det känns just nu i alla fall.


Ha en fortsatt bra kväll...orkar inte kika in till er ikväll, får bli en annan kväll. 

Av Corina - 17 februari 2009 08:03

Idag tar vi på oss långkalsonger :) Minus 28 grader visade termometern denna morgon ! Aningen kylslaget kan jag säga. Katten var inte ute länge på morgonen :)


Ska jobba kvällen idag. Börjar kl 12 och slutar kl 20. Ska nog gå bra det också. Kvällarna är lugna på avdelningen.


Har testat Paint Shop Pro, det nya och det fungerar helt ok. Provade ladda in lite nya tuber. Detta strulade lite i början men löste sig till slut det också liksom pluginsen. Funktionerna är lika som det gamla programmet tycker jag. Endast layouten i programmet ser lite annorlunda ut. Men det blir man ju snabbt van vid. Blir nog att jag köper uppdateringen trotts allt eftersom det gamla inte kompar ihop med Vista.

Lägger ut det jag knåpat ihop i det nya PSP:t så ni får kika lite .


Ha en fortsatt bra dag !

Av Corina - 16 februari 2009 18:27

Och nya tag. Jobbat idag, 8-17. Lång dag tycker jag. Man är ganska less innan det är dags att gå hem. Lite stressad också, ville hinna hem innan sonen skulle iväg på träning för att maken skulle få ha min bil. Åsså kommer jag hem i tid och då ska han inte träna ikväll pga att han har lite ont i ett ben och ett öra :) Stressat i onödan med andra ord.

Nåja, middagen var klar i alla fall. Bara att sätta sig. Då uppstår nästa problem......protester över att det inte är god mat och dessutom samma mat som igår (rester med andra ord). Jösses.....mitt humör brinner av vilket inte alls händer speciellt ofta. Jag brukar kunna behärska mig faktiskt. Men idag var jag nog aningenför trött :( I ren ilska stekte jag hamburgare till gnällspikarna ! Både prinsen och prinsessan blev nog mycket förvånade över mammas reaktion denna dag. Prinsen kom faktiskt och bad om förlåt medan jag stekte hamburgarna och mitt samvete gnager över mitt utbrott ! Fast å andra sidan....nog måste väl mammor få bli ordentligt arga ibland, eller ?

Av Corina - 15 februari 2009 20:12

Skam den som ger sig ! Fast mitt gamla PSP fungerar inte utan den nerladdade trialen fungerar så det verkar som om jag måste uppdatera mig där....dvs köpa den nyare varianten. Men vad gör det bara det fungerar !


Av Corina - 15 februari 2009 18:49

Idag är jag något irriterad. Mitt psp kajkade och jag var tvungen att intallera om programmet. Detta betyder att jag nu har den svenska versionen, men det har ju ingen betydelse när man kan programmet. Men det går inte att ladda in plugins trotts att jag har det erfoderliga dll-filerna och har lagt dessa på rätt ställen. Har testat hela dagen och inget fungerar ! Kan det vara Vista som orsakar detta tro ? Har även laddat ner en 30 dagars med senate psp-photo men det går inte där heller !!!!!!!! Blir snart galen !!!!!

Någon som läser min blogg kanske vet ? Om så är fallet kan ni väl höra av er!!!!!!!!!!!!!!

Av Corina - 14 februari 2009 08:25

Kylan håller i sig hos oss men solen skiner i alla fall. Bara man klär sig fungerar det :) Fast fotografera är lite svårare eftersom batteriet klagar redan efter en kvart.

Maken tog morgonturen med Wanilla vilket har varit vanligt den sista tiden. Jag har haft så mycket annat att stå i. Och jag vill jobba bort måstena på förmiddagen för att kunna vara lite ledig sedan.

Lördag betyder dans för dottern idag. Vi ska vara nere i stan kl 11.40 Efter dansen måste jag handla lite till middagen ikväll. Besök står på listan, makens vuxna dotter och hennes pojkvän (heter det så när man passerat 40 ? ).

Sonen ska på kalas i eftermiddag som går av stapeln på Leos Lekland utanför Umeå (Brännland). Dotterna ville också åka men jag har lyckats avstyra det hela då månadens ekonomi är aningen skral :) Man får vara lite diplomat såna här gånger så det inte blir allt för negativt när man måste säga nej. Inte är det lätt men denna gång lyckades jag utan tårar faktiskt. Önskar att plånboken innehöll aningen mera varje månad, men nu är det som det är och man får försöka få barnen att förstå också.

Själv skulle jag behöva en klippning. Men har tänkt spara ut till en lite längre frisyr så det får växa fritt ett tag till. Ser inte klok ut men det kan inte hjälpas. Finns ju mössa om jag ser allt för tragisk ut :) Och snart börjar jag ju arbeta natt *S*


Nu får ni ha en fortsatt härlig dag mina vänner (och andra också). Kram till er alla på Alla Hjärtans Dag !

Av Corina - 13 februari 2009 08:07

Idag är det bara minus 15 grader hos oss :) Snart dags för bikini*ASG*


Ska besöka mamma idag. Måste dit med hennes tvätt. Blir inget gigantiskt heldagsbesök men några timmar stannar vi där i alla fall. Eftersom hemtjänsten fungerar perfekt behöver jag inte hjälpa henne lika mycket som jag först trodde, vilket känns rätt bra måste jag säga. Även om jag naturligtvis inte har något emot att hjälpa mamma så känns det bra att inte behöva vara där varenda vecka. Har ju min egen familj att tänka på också och som kräver sin del.


Har startat upp gmail, får se om det är något att ha. Kan ju läsa mina mail från annat håll då. Men ny adress har jag inte utan använder min vanliga adress i alla fall. Funderar på att använda den andra adresen som kontakt från hemsidan,får se hur jag gör med den saken.


Nu får ni ha en fortsatt bra dag mina vänner ! Kram till er alla.

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards