Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

Fredag

Av Corina - 18 juli 2008 17:31

Ännu en sömnlös natt för min del.Tror klockan var halv tre sista gången jag såg på klockan.Vaknade igen före sju:(


Jösses vad det åskade hos oss igår! Och tur att vi genast drog allt vad som gick ur väggarna.De flesta av våra grannar får skaffa nya tvapparater och boxar bland annat efter åskans framfart.Även en del var utan telefon.

Idag kom endast en ordentlig regnskur vid lunchtid.Nu skiner solen igen även om det blåser som vanligt.


Har petat lite med mina foton idag.Provat lite olika funkioner i psp på fotografierna.En del har jag faktiskt dragit ut också.Blev riktigt fina foton....som nu sitter i mitt pappersalbum.


Har varit och handlat idag.Skåpen behövdes fyllas på.Vill ju inte att det ska eka nu när vi ska bort jag å gubben några dagar.Behövde också mera nikotintuggummi.

Fortfarande går det väl ganska bra att inte röka....för det mesta i alla fall.Måste erkänna att jag fuskat en gång på dessa två och en halvmånad.Rökte då en enda cigg så det kan man väl inte räkna....eller hur?

Införskaffade också värktabletter till natten.Vilovärken är inte alls rolig för min del.Det är höfterna som spökar.


Nu är det snart dags för en runda med Wanilla igen.Just nu bökar hon med ett märgben för fullt.Skaffade dessa ben då jag la märke till viss tendens till tandsten på henne.Får se om det hjälper eller om det måste skrapas bort det hon hunnit få.


Sedan hoppas jag få en natt med god sömn denna gång.Just nu känner jag mig aningen "luddig"....är nog sömnen som fattas.


Önskar er en härlig kväll ! Kram på er alla !      

 
 
Cina

Cina

18 juli 2008 20:29

Men lilla gummsan va tråkigt att du inte får sova, det är ju a och o att man får. Jag vet hur det är att ligga vaken usch!

Fytusan vilket oväder ni måste ha haft, jag som är såååååå åskrädd!!!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

18 juli 2008 23:08

Att inte få sova är en pina, har själv sådana nätter, försöker med en total avslappning och koppla ur hjärnan, för tankarna mal och mal. Har märkt om jag sitter för länge vid datorn innan jag skall sova så blir det värre, försöker avsluta kvällen med några stickvarv på en barntröja. Tikar får ofta tandsten efter att dom har haft en valpkull, varför ???? vet ej. Fy vad Tor och Odin har ställt till det för er med sin hammare, det är nog många ledsna i din by i dag, så ledsamt när elprylar går sönder :-(
Hoppas du får sova i natt, kan det bero på att du skall ut och resa och inte kan koppla bort alla tankarna omkring det.

Skall skicka John Blund upp till dig, han kan göra underverk han / God natt vännen !

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

19 juli 2008 00:00

Det är jobbigt att inte kunna sova...jag vet hur det är.
Fast det måste vara jobbigare för dig som dessutom har värken i höfterna.
Får se hur denna natt blir...det är ju fullmåne dessutom ;-)
Men konstigt nog brukar jag påverkas mera av nymåne..undrar vad det beror på...
Här märktes det igår också att åskan for runt, men den brakade inte loss riktigt här, men idag har det varit lugnare väder.
Vad duktig du är som fortfarande inte röker, och kan tänka mig att det inte är lätt alla gånger, och jag tycker också att denna enda cigg inte räknas ;-)
Får hoppas vi får sova bättre inatt trots fullmåne ;-)
Kram


http://ingermaryissa1.blogg.se

 
Marianne

Marianne

19 juli 2008 01:12

Grattis till att du klarar dig utan cigaretter. Det är starkt gjort.
Jag har alltid haft svårt för att sova och det är inte ofta jag sover en hel natt. Men har man värk är det näst intill omöjligt att sova utan att vara vaken flera gånger under natten. Och det fungerar inte med att stoppa i sig värktabletter varje dag/natt i många år. Det enda råd jag kan ge dig är att prova ut en madrass/säng som ger kroppen den bästa avlastningen så att värken lindras. En bra säng är värd mycket och måste få kosta lite extra. För utan vila orkar man inget till slut. De flesta specialister på madrasser/sängar låter en ha madrasser/sängar på prov innan man köper dem. Så det är värt att prova sig fram om man har mycket besvär av värk.
Jag hoppas du får sova gott i natt.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards