Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 3 april 2008

Lyxdag

Av Corina - 3 april 2008 10:05

Ensam hemma hela dagen.Undrar när jag fick vara det senast? Känns verkligen lyxit måste jag säga.

Tvättmaskinen snurrar som vanligt.Måste ha varit ovanligt lat med att tvätta eftersom korgen svämmade över.Har varit så mycket den senaste tiden att det blivit liggande denna tvätt.

En nära vän till oss dog i måndags fick vi bekräftat i går.Han har den senaste veckan legat medvetslös efter en hjärnblödning.Nu orkade kroppen inte mera.

Maken är på ett annat sjukbesök idag hos en vän som väntar....läkarna har satt ut cellgiftsbehandlingen eftersom den tydligen inte gör någon nytta.Så man kan ju försiktigt säga att han väntar...trist.Har varit mycket sjukdom för oss den senaste tiden.Hoppas det inte kommer mera trist nu på ett bra tag.


Ute är det grått å trist idag.Hade funderat på en promenad med kameran men vet inte hur det blir.Inget trevligt fotoväder faktiskt.Det är så typiskt att när jag har tid att fota då är det gråväder.Igår var det en underbar dag och då sprang jag på stan,morr!


Jag vaknade strax efter fem imorse och det var lögn att somna om.Bara att stiga upp och börja dagen.Fixade kaffe och fick sitta i lugn och ro nästan en hel timme innan övriga i familjen steg upp.Det är så härligt att få en stund ensam på morgonen så man hinner vakna ordentligt innan övriga kommer upp.


Min dator som har betett sig udda ett tag har plötsligt börja bete sig normalt igen.Undrar om det kan vara dödsryckningar:)Men det lär man väl få reda på antar jag. 

 
 
Ruth

Ruth

3 april 2008 19:03

Trist med en vän som går bort. Det är så mycket trist och tråkigt som sker i ens omgivning, är det inte olyckshändelser och sjukdom så är det självförvållat. Aldrig får man vara riktigt glad. Man har fått lära sig att livet är tufft på olika set, det är inte bara sorg och glädje, men vi stärks för varje dag av det som sker och allt går inte på räls !
Ha en fin kväll / kram Ruth

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

3 april 2008 20:40

Hur gamla är dina barn? Men har man barn såblir det ju mycket tvätt! Ja det är ju tråkigt att ens vänner allra helst så ung du är så sjuka att de går bort. Hoppas du ändå kan ha en skön kväll!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

3 april 2008 23:52

Tänk om inkomsterna skulle växa sig lika snabbt som en hög med tvätt gör.

Förstår att det är jobbigt för er nu då en nära vän gått bort och ännu en som väntar på att få lämna er. Jag lämnar en varm och tröstande kram.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

4 april 2008 08:05

Ja det är inte roligt när ens nära vänner går bort, och ofta är de unga. Även jag fick reda på att en som jag känner gick bort i förrgår bara 57 år dog under en baypas operation. Tråktig värre.

Skickar lite stärkande kramar!
Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards