Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Torsdag

Av Corina - 26 juni 2008 09:26

Ledig idag också.Har sovit bara bra inatt och känner mig ganska utvilad.På grund av värkande höfter har jag sovit illa ett ganska bra tag nu.Vaknat flera gånger under nätterna av att jag ska vända mig i sängen.

Men man blir van att ha lite ont har jag märkt.Blir mera förvånad de dagar jag inte har speciellt ont:) Efter sommaren ska jag söka läkare för mina onda höfter och höra vad vetenskapen har att säga.


Såg fotbollen igår kväll,självklart.Blev spännande då tyskarna verkade sova tycker jag och turkarna spelade bra.Det räcker inte att skicka skorna och tro att man ska vinna tydligen,man måste jobba lite också:)


Vädret är mulet och blåsigt fortfarande.Ingen värme heller.Man får klä sig ordentligt på promenaderna.

Morgonrundan med Wanilla gav inga foton idag men jag har tänkt ta en ensampromenad under dagen tillsammans med min kamera.Kanske kan det bli lite foton i min blogg senare i eftermiddag/kväll.


Känns så bra att vara nyklippt och nyfärgad i håret igen.Njuter verkligen av att ha kort hår!Bara att blöta på morgonen och rufsa till så är det klart.Exakt min melodi av frisyr!Vem orkar föna håret kl 5 på morgonen när man ska till jobbet?Inte då jag i alla fall:)


Nix,dags att ta tag i dagens uppgifter.....lägga ihop lite ren tvätt.Middagsmaten ligger i marinad....blir älgkött som ska grillas och till det troligen potatisgratäng,sån där som finns att köpa färdig:)Familjens matmamma känner sig lite lat idag:)Någon lätt grön sallad blir det också och vatten att dricka eftersom det endast är torsdag och jag ska arbeta helgen.


Ha en bra dag så kanske jag skuttar in i eftermiddag med lite fotografier!

 
 
Cina

Cina

26 juni 2008 11:23

Blåst o sol här just nu i Västerås.

Ja du krämporna kommer krypande vare sig man vill eller inte, som du skriver så visst vänjer man sig vid värken. Hoppas du kan få hjälp i höst!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

26 juni 2008 21:52

Det är jobbigt att leva med värk. Men på något konstigt sätt så vänjer man sig vid den, åtminstone dagtid. Fast det är svårt att få tillräkligt med vila då man ofta vaknar på grund av smärtan. Jag kan varmt rekommendera en madrass typ Tempur. Det finns en billigare variant av den och den heter Ergotemp.
http://www.ergotemp.se/
Det bästa köp jag har gjort då det gäller lindring av min värk.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

26 juni 2008 21:57

Sitter och tittar på fotboll och i pausen surfar in hos mina vänner på nätet, nu är bollen i rullning igen nääää vänta ! Man slipper tydligen inte undan krämpr, det brukar ju komma med åldern, men du är ju inte där ännu, så du skall vara frisk ju. Jaaaaaa, Spanien mål, puha nu får Ryssarna kvitera snart om dom skall klara sig, Grattis Spanien. Får sluta detta inlägget, tittar in i morgon, måste titta på TVn :-)
Bråttom, bråttom, bråttom !
Kram !

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Hönsakadorran

Hönsakadorran

26 juni 2008 22:27

Det är jobbigt att ständigt ha värk, jag har haft nackvärk sedan år 2000 så jag vet vad du får gå igenom. Ha det bra.
Kram

http://honsakadorran.blogspot.com

 
Cina

Cina

28 juni 2008 14:23

Nu utmanar jag dig......


Gå in på min blogg så får du veta mer.


kram

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards