Corinas Blogg

Alla inlägg under mars 2013

Av Corina - 8 mars 2013 11:35

Redan fredag. Dagarna snurrar på. Gårdagen blev ingen höjdare. Huvudvärk som stoppades för sent eller hur jag nu ska säga. Sov bort en stor del av dagen och var väldigt mosig hela kvällen. Satt och dåsade framför TV:n en stund innan jag gick och la mig igen. Sovit hela natten.

Vaknade i alla fall utan huvudvärk så hittills har denna dagen varit ganska bra.

Soligt ute men blåser kallt.


       


Ulla underhåller på morgonen. Är så roligt att bara sitta och titta på hennes framfart.

Jag tog mig en dusch på morgonen och såklart hänger Ulla med. Denna gången blev hon blöt också dessutom. Så går det när man är lite för nyfiken när matte skruvar igång duschen :)


Har ägnat en stund till mina tulpaner idag också. Man får ju passa på när man verkligen får hålla på utan inblandning av övriga familjen. Och medans tulpanerna fortfarande lever dessutom. Det blir en hel del foton kan jag ju säga även om en hel del raderas.


     

   

   


Är uppgraderad till kattvakt åt ännu en katt idag också. Svågerns katt. Inga större problem. Findus brukar vara ute hela dagarna så jag behöver enbart gå dit senare under kvällen för att släppa in honom.

Övriga boende runt mig beger sig mot ett stundande bröllop denna helgen som jag och maken valt att tacka nej till. Dels skulle det ha kostat massor och dels var inte barnen välkomna och vi valde att lägga pengarna på våra barn istället så dom skulle få åka slalom som dom brukar göra på sportlovet.

Skulle tro att gifta blir dessa trotts vår frånvaro och våra barn har säkerligen väldigt roligt i skidbacken !  

Som sagt, jag satsar hellre pengarna på mina barn i detta fallet !


                         

Ha nu en fortsatt härlig fredag. Vi ses !   

Av Corina - 6 mars 2013 11:41

                   


Ulla är en normalt nyfiken kattunge. Allt ska undersökas och helst smakas på också !

Hon är även väldans gosig på alla sätt. Och tulpaner på bordet lockar verkligen till att kontrollera.


               


Idag har i alla fall min familj åkt upp till Sorsele. Kvar hemma är då jag och katterna.

Blir ett par dagar på egen hand med andra ord. Och jag vet egentligen inte vad jag ska företa mig. Ofta när jag blir ensam förblir jag lite handlingsförlamad. Kanske är så när man är van vid liv och rörelse varje dag ?


 


Jag har ju också min kamera att roa mig med. Och två buketter tulpaner också dessutom så det kan nog bli lite tulpanbilder dessa dagar.


Har just pratat med mamma i telefonen och hon har feber men mår trotts allt hyfsat i alla fall.

Nu blir det nog att fota lite mera för att fördriva tiden lite. Sedan ska jag nog sätta mig och kika på DVD filmer som jag inte haft tid att se. Passar på när jag har lugn och ro.


Ha en fortsatt härlig onsdag. Vi ses !


 

Av Corina - 5 mars 2013 14:19

Dag två i denna sportlovsvecka är i full gång.


       


Startade denna dagen med sovmorgon. Steg upp efter kl 8 denna morgon. Drack kaffe i lugn och ro innan kläderna sattes på plats.

En sväng ner till Umeå var ett måste idag. Passade på att leverera att beställt armband också.

Andra anhalten var Sporthuset på Mariedal. Knäskydd till Almas trilskande knä. Trodde det skulle bli svårt eftersom hon faktiskt är väldans finlemmad. Men inga problem alls, fick tag på en väldans bra knäskydd som ska ge ett perfekt stöd åt alla håll. Kostade 280 kr vilket jag inte reagerade på, hade räknat med det dubbla då jag vet att dessa skydd är dyra.

Sedan blev det Coop på Ersboda och lite matnyttigt. Jag behöver ju lite jag också även om jag ska vara hemma med katterna.

Efter sedvanligt fika på Coop blev det en sväng in på Kapp Ahl. I sällskap med dottern tenderar det att bli lite utgifter :) En tröja och två linnen till Alma och en tröja till mig blev det.


       


En bukett tulpaner blev det också såklart. Så nu har jag att fotografera medans familjen är borta.

Sedan jag kom hem har jag beställt nya visitkort också som ska följa med när jag levererar mina smycken hade jag tänkt. Tidigare gjorde jag dessa själv men nu blev det att beställa 250 st för 81 kr. Lagom utgift !


           


Ha nu en fortsatt bra tisdag. Vi ses !

Av Corina - 5 mars 2013 14:04

   

Start - 4 veckor


   

Start - 4 veckor


   

Start - 4 veckor


Det har gått fyra veckor sedan jag började använda TimeWise Repair hudvårdsserie från Mary Kay.

I det stora hela är jag nöjd med serien och hur det känns att använda.

Huden är efter fyra veckor mjuk och följsam istället för sträv och stel.

Märker inte av några allergiska reaktioner alls.

Och jag kan tycka att de fina linjerna mildrats aningen i alla fall.

Nu är det ju så också att rynkorna kan man inte trolla bort helt men nog kan man hindra dom lite i sin framfart i alla fall.

I denna serie finns ingen peeling och det kan jag sakna faktiskt. En peeling är rätt skön att använda, känns super efter en peelingbehandling. Så det saknar jag faktiskt, att använda en peeling !


Men jag är nöjd med serien och för den som funderar på att skaffa den så kan jag säga att tveka inte utan skaffa den ! 

( Bilderna är klickbara ! )

Av Corina - 4 mars 2013 11:56


Första dagen på årets sportlov är det idag. Under helgen hann vi med en smärre snöstorm som nu har lagt sig. Och igår kväll kom det kyligt väder med - 21 grader när jag gick och la mig. Just nu endast -5 grader. Lite varierat väder kan man ju säga. Och det snöar också dessutom just nu, inte mycket men dock.


Vad ska man skriva om denna dagen då ? Egentligen händer det inget ovanligt här hos mig. Tvättar just nu. Sedan är tvättkorgen faktiskt ganska tom i alla fall. Har städat ett skåp i köket på förmiddagen. Ibland får jag sådana ryck när jag retar mig på att jag inte hittar det jag behöver !

Slutförde tillverkningen av ett beställt armband igår. Nu ska det levereras också men vet inte när det kan bli eftersom jag är ledig hela denna veckan. Får se om jag måste ner och handla något under veckan.


Sportlov betyder ju för vår del slalom , eller rättare sagt för barnens del. Brukar ju åka upp till Sorsele för den sakens skull. En sån resa blir det även detta året, men inte för min del. Maken och barnen får åka själva detta året eftersom vi saknar kattvakt i år. Alla närmast oss här åker bort själva nämligen. Detta hade vi totalt förbisett men inget att göra åt. Jag kanske hade struntat i semestern om jag ändå varit tvungen att stanna hemma men å andra sidan kan jag ju behöva lite ledighet också :) Så jag stannar med andra ord hemma medans familjen åker till Sorsele. Får se vad jag kan företa mig några ensamma dagar här hemma tillsammans med Sixten och Ulla. Man kan ju hoppas på lite bättre väder i alla fall.


Lite fotografering planerar jag i alla fall. Blir vädret bättre kan jag ju gå ut och i annat fall blir det nog lite tulpaner.....köpte en bukett igår och blir jag ensam får jag väl åka och köpa lite mera för att fotografera.


Ha nu en fortsatt trevlig måndag. Vi ses ! 

Av Corina - 1 mars 2013 08:30

Bytte ju egentligen dag för att vara med mamma. Men detta blev ändrat eftersom dottern hade frilufsdag och skulle iväg och åka slalom på Buberget i Vindeln. Och pappa kunde inte följa eftersom han hadde en läkartid kl 13 som inte gick att ändra.

Skidhyra gick utan problem, skolan betalar det kalaset vilket känns helt ok. Och så bar det iväg ut i backen tillsammans med glada kamrater. Man ser inte till dom annat än då dom kommer och är fikasugna ;)

Strax innan dagens slut försvann dom......vi väntade och väntade där i backen. Och ser hur skotern med pulka åker iväg och en av skolans lärare följer med.....frågan var ju bara vem av flickorna som skadat sig !

Lite orolig väntan på besked var det ju och gissa vad, naturligtvis var det Alma som skadat sig !

Blev en ambulansresa ner till Vindelns Vårdcentral som avslutning på gårdagens övningar. Lyckligtvis var skadan inte så farlig som vi först trodde. En vridning i knät som med vila ska läka ganska snabbt, men man vet ju aldrig med knän, dom är lömska !  Läkaren visade att hennes knä är ganska så glappt så hon rekomenderade att ha knät lindat när hon tränar eller åker slalom. Men man trodde att denna glapphet ska försvinna med åldern.....återstår ju att se. 

Idag for fröken i alla fall till skolan som vanligt och sa att visst det gör lite ont men inte så farligt. Men jag funderar jag eftersom hon har en lite för hög smärttröskel denna tös ! Hon mörkar ganska bra den mesta tiden vilket gör att man ofta får försöka läsa mellan raderna.

Nåja ingen allvarlig skada i alla fall så nu ser vi fram emot sportlovet, som om vi har tur kan bjuda på lite slalom uppe i Sorsele bara vädret tillåter detta vill säga. Semester har jag i alla fall hela nästa vecka !!!!!!!


Idag står det arbete på schemat, 12 - 21 och det ska nog gå bara bra det med !

Efter gårdagens ambulansåkning tackar man högre makter att det trotts allt inte var värre än ett stukat knä !


Ha nu en fortsatt bra fredag.

Vi ses !


 

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards