Corinas Blogg

Alla inlägg under maj 2011

Av Corina - 25 maj 2011 21:20

Jepp, ledig ! Kan jag inte skriva så ofta men nu kan jag det, tre dagar i rad. Idag tog jag mig en sväng upp till min mamma i Strycksele. En liten trevlig stund medan hon fick städat. Drack kaffe och åt medhavt gofika.

Tog mig också tid att stanna efter vägen och fotografera lite idag också. Det brukar jag aldrig göra annars. Men idag kände jag att jag behövde få lite tid för mig själv.


                                    Några bilder är tagna här hemma och några under min resa till och från Strycksele idag, lite blandat med andra ord. Tog många fler bilder än detta. Lägger in dom på hemsidan, kanske under morgondagen.


Ikväll har jag varit på styrelsemöte med hembygdsföreningen. Massor att göra i framtiden :)

Dottern spelade match ikväll. Tjejerna vann matchen med 8-1 eller vad det nu blev. Duktiga tjejer eller hur ? Synd att jag inte kunde vara där och fotografera. Men man kan ju inte vara överallt :)


Vi ses    

Av Corina - 23 maj 2011 09:12

             Lite nya hängen och örhängen plus ett kort halsband.Ängeln med det stora hjärtat har jag visat tidigare men jag tar med det en gång till i alla fall.  Örhängena kan man göra till hängen också om man vill det. Gjorde detta udda par för att visa :) En svart och en vit liten ängel.

 
Av Corina - 23 maj 2011 08:09

                                     Roligt att arbeta i Paint Shop Pro även om ideerna inte är ens egna. Kul att testa andras vackra arbete också :) Tar tid även det och ibland får man börja om gång på gång för att det inte blir rätt :) 

 
Av Corina - 23 maj 2011 07:13

                                 Säg den lycka som varar :) Kändes så bra att veta att jag skulle börja jobba kl 16 idag efter arbetshelgen. Nu måste jag in till jobbet redan kl 13 för att planera ryggutbildning för vikarierna. Och jag måste skippa utvecklingssamtalet med sonens lärare också, det sista för mellanstadiet. Nästa termin börjar ju sonen sjuan nere på en större skola i stan. Känns inte alls bra att missa detta samtal, men det struntar ju en del i.....:)

Och imorgon är det heldag kurs igen. Men sedan blir jag ledig tre dagar innan nästa arbetshelg tar vid igen. Börjar bli lite för ofta att man måste arbeta två och tre helger på raken numera. Måste göra något åt detta för kroppen orkar inte med längre. Men kanske har vi hittat en lösning, den som lever får se.


Lite foton från helgen.


Vis ses

Av Corina - 22 maj 2011 05:29

God Morgon !

Kikar bara in som hastigast, ska snart iväg till jobbet. Verkar bli en fin dag även idag.

Men som vanligt är jag inte riktigt klarvaken :) Lite segt att stiga upp kl 5 måste jag säga. Och så har jag sovit lite halvtaskigt som vanligt. Men innan jag är på jobbet ska jag väl ha vaknat till liv.

Jobbade igår också, delad tur men slutade kl 20. Var skönt att komma hem en timme tidigare och få ställa sig i duschen efter en svettig dag på avdelningen.


Ha nu en härlig Söndag !


Vi ses

Av Corina - 20 maj 2011 14:23

   


Ledig dag igen. Men sedan väntar helgarbete för min del. Men man ska inte klaga eftersom jag varit ovanligt mycket ledig denna veckan.


Lite gammal grafik idag igen :) Jag tycker det var spännande att kika igenom allt jag fått till genom åren. Jisses, det var en hel del jag hittade. På min hemsida ligger det också en massa sedan starten av hemsidan dessutom.


Som vanligt har jag tvättat idag. Rastat snabeldraken har jag också. Och pysslat lite med mina smycken. Ett halsband har det blivit och innan dagen är slut kan det nog hinnas lite till. Igår hann jag få till ett par nya änglaörhängen. Så har jag beställt lite nytt material som jag hoppas kommer hem nästa vecka.


Beställt klippning till dottern och så tid för håltagning i öronen också, hon har redan hål men vill ha ett till på ena örat. Och jepp jag vet att det finns risk för att utveckla allergi när man skaffar hål i öronen :) Men den risken får man ta. Jag har klarat mig och har haft hål sedan jag var 8 år. Numera är jag dock noga med att allt material ska vara nickelfritt, kollar alltid om materialet är testat. 


En indian satt och pratade med sitt barnbarn.

Han sa: ”-I alla människor bor det två vargar som slåss.

Den ene är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet,
avundsjuka, sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.

Den andra är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn,
ödmjukhet, välvilja, empati, sanning och tillit”.

”Vilken varg vinner?”, sa barnet.

”-Den du matar”, sa den gamle mannen


Detta hämtade jag från facebook, bloggvännen Astrid hade lagt ut detta och jag tycker den är så sann denna lilla historia ! 


Nu blir det lite mera pyssel efter det att jag hängt lite tvätt.


Vi ses

Av Corina - 19 maj 2011 09:48

           

  Dottern tränade fotboll igår kväll. Maken passade på att lämna skräp till återvinningen. Själv tog jag mig runt elljusspåret i Tavelsjö medan dottern tränade. Hade kameran med mig, men det är inte lätt att fotografera samtidigt som man ger järnet för att träna. Kan förstå hur skidskyttarna har det faktiskt. Man måste snabbt ner med pulsen vid skottögonblicket :) Men några kort blev det i alla fall och jag fick mig en ordentlig omgång i backarna. Nästa gång blir det utan kamera men med stavar. Ska se till att anpassa tiden också så jag inte behöver stå svettig och vänta, man börjar frysa så lätt och det är inte riktigt nyttigt.


Idag ska jag arbeta, 15 - 20 står det på schemat. Behaglig arbetstid :) Har ju varit ledig rätt mycket den senaste tiden. Och det har jag mått bra av, har fått vila ordentligt och bara ägna mig åt mig själv på dagarna. Det har varit nyttigt för hela mig och min kropp. Åter igen känner jag mig harmonisk. Märks på mitt eksem och det märks på min sömn. Sover lite bättre nu, vaknar inte stup i kvarten utan någon gång per natt enbart. Och sömnen är ju trotts allt viktig. Och nu är det ju inte så långt kvar till den välbehövliga semestern, den 13 juni startar den.


Vi ses 

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards