Corinas Blogg

Alla inlägg under februari 2011

Av Corina - 16 februari 2011 21:33

Har just suttit och sett vädret och kylan verkar ska hålla i sig. Jag måste säga att nu börjar denna kyla gå mig på nerverna !

När det ligger på -20 och -30 hela tiden är det inte roligt med vinter längre. Några långa promenader är det inte tal om.....man blir utkyld inifrån till och med. Och ansikten ska man inte tala om !

Idag har det legat på runt -17 grader hela dagen plus att det dessutom snöat också ! Och inatt blir det nog riktigt kallt igen eftersom det klarnat upp lite ute nu under kvällen.


Följt dottern på hennes dansträning ikväll. Försöker se till att vara ledig onsdagkvällarna när hon dansar :) Efter dansen blev det dusch och hårtvätt och det är inte det lättaste när det handlar om min Alma. Att tvätta håret i sig går väl bra men sedan ska det kammas också. Det är då problemen verkligen startar ! Alma är kollosalt håröm så att kamma håret blir en pärs både för henne och för mig ! Hur försiktig jag än är gör det ont ! Och hon har långt hår, mycket hår, tunna hårstrån som tovar å det gruvligaste trotts balsam enligt konstens alla regler. Jag lider nog lika mycket som Alma när håret ska kammas men man är ju tvungen och klippa kort vill hon inte heller.......


Imorgon ska jag testa att dansa Zumba....har köpt ett spel till sonens Xbox 360 nämligen. Om jag överlistar konsollen vill säg och får igång spelet ska jag testa detta. Ska ju tydligen vara ett trevligt sätt att träna på, har jag hört. Återstår att se......återkommer i ämnet :)


Vi se, hoppas jag :)

Av Corina - 16 februari 2011 20:52

http://svt.se/2.149866/1.2295647/jontez


http://svt.se/2.135532/dansbanan_i_taftea


Länkar....för den som kanske är lite nyfiken. Fakta om de som medverkar i programmen om Täfteå loge :)


Fast jag gillar i alla fall inte programmet men man kan ju alltid kolla in lite trotts allt......


Vi ses !

Av Corina - 16 februari 2011 09:04

Bloggplatsen kan verkligen vara irriterande ! Har försökt med att blogga och lägga in en bild till inläggen men det strular hela tiden med bloggplatsen får jag meddelande om. Fliken måste hela tiden återskapas på grund aav problem med bloggplatsen.....morrr !

Nu skiter jag i det jag skulle blogga om och bloggar om annat istället.


Programmet om Täfteå var det. Ja vad ska man säga, ingen hit i mina ögon, som Spanaren sa, förlöjligande helt enkelt. Nu känner jag ju de inblandade, de som driver logen och vill inte riktigt säga vad jag anser i min blogg.......men visst är det bra att någon vill driva logen sedan kan man säga mycket annat. Kanske kan jag blogga om detta i ett annat anlägg....som inte alla kan läsa :) Men efter två avsnitt är jag ganska mättad i ämnet faktiskt :)


Vi ses !

Av Corina - 15 februari 2011 20:02

Ok nu ska jag återuppta min förbränning. Nya tag på IKSU med andra ord. Hade en mycket givande date med en snygging på IKSU idag :) Han ordnade galant ett spännande sträningsprogram till mig, ska bli himla kul att köra det programmet kan jag säga ! Kommer att sikta på tre träningar per vecka. Två styrka och ett pass på crosstrainern mellan dessa pass, för att bränna fett :)


Köpte mig en belöning idag också, ett par nya jeans :) Tyckte jag behövde lite uppmuntran. En storlek ner......inte illa eller hur ? Förhoppningen är ju att krympa ur även dessa inom en snar framtid :)


Läste just i grannen Marias blogg att hon har planer på att använda mig som modell när hon tränar porträttfotografering.......lycka till säger jag bara :) För jag är nog en av de mest otacksamma att fotografera.......men hon behöver träning och vad gör man inte för en god grannsämja :)


Nu ska jag kika på andra programmet om Täfteå Loge...........


Vi ses !

Av Corina - 14 februari 2011 08:14

Närmare -30 när jag huttrande klev ur sängen idag. Det är verkligen kallt men om man nu ska komma med något possitivt så är det i alla fall myggfritt, eller hur ? Och possitiv ska man ju vara tycker jag.....

Maken tog bilen och körde barnen till bussen idag. Vem vill gå nästan 2 km för att ta bussen till skolan ? Och även om man är välklädd är det kallt !


Alla hjärtans dag i all ära.....skickar varma kramar till er alla. Presenter och sånt står jag över. Ger hellre en present en annan dag istället :) Så köpmännen drar inte in några pengar på mig i alla fall. Ge din vän uppskattning varje dag istället ! Min lilla gubbe får en puss varje dag....flera gånger per dag :) Mina barn också.......och mina riktiga vänner försöker jag uppskatta lite nu och då istället.


Idag ska jag arbeta, 14 - 21. Hyfsat kort kväll med andra ord. Ska säkert gå bra. Och imorgon blir det 7 - 12, jobbar imorgon istället för på onsdag,bytt med en kollega som skulle sköta sina barnbarn imorgon. Vinner själv på det då jag får två lediga dagar på raken innan arbetshelgen :)

Innan jobbet ska jag hämta ut mitt träningskort på IKSU spa, sedan är det bara att fortsätta bränna fett som tidigare :) Vad jag väger nu har jag inte en aning om......är över en vecka sedan jag vägde mig nu. Har ingen våg här hemma nämligen.....kanske borde skaffa :)


Ett litet bildspel från gårdagens promenad i det vackra vädret.


Vi ses ! 

Av Corina - 13 februari 2011 21:38

  

Imorgon är det alla hjärtans dag vilket jag faktiskt inte ens tänkt speciellt på. Blev påmind av två bloggvänner under dagen :)

Så jag får väl önska alla en härlig Alla Hjärtans Dag då......


Vi ses ! 

Av Corina - 13 februari 2011 09:38

            


Har petat lite med PSP. Är så roligt när det fungerar igen med det jag vill jobba med :) Var länge sedan så man får liksom testa sig fram igen. Hur kul som helst att testa olika saker för att se hur det blir......

Dessutom kan man ju igen få till trevliga bakgrunder till bloggen och hemsidan igen. Har uppdaterat min hemsida nu, vilket var verkligen länge sedan :)


Hos oss är det kallt igen, inte kul att gå ut på promenad. Hoppas det blir varmare under dagen. Kanske kan man komma sig ut en sväng trotts allt. Annars så finns det arbete inne som vanligt.


Vi ses !

Av Corina - 12 februari 2011 14:13

Ute har solen glatt oss hela dagen idag !

Tog en långsam start på dagen, låg till kl 7. Sedan frukost och tidningsläsning. Man borde väl ha tagit en promenad som start men nä det orkade jag inte :)

Förmiddagen tillbringades med att handla på Coop. Fattades en massa ! Dessutom blev det en sväng in på Stadium, handskar till mig och Alma stod på listan.

Så smet jag in på systemet också, två flaskor rött och två (!) öl, ölen till gubben. Jag ska dricka vin ikväll har jag tänkt.


Nu har jag varit ute och stavat också, min vanliga runda. Lite småhalt men det går bra då man har stavarna. Så nu ska jag göra lite kaffe och börja stöka med middagen så smått. Blir fläskkotlett idag.


För tillfället är Alma hos grannarna ( Maria med familj). Viktor sitter uppe och spelar Xbox 360 som vanligt. Gubben gick just ut på sin dagliga promenad.


På måndag hämtar jag mitt nya träningskort på IKSU spa. Ska bli så härligt att börja träna igen. En veckas uppehåll gör mig nästan rastlös :)


Ha nu en riktigt härlig fortsättning på lördagen.


Vi ses !

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards