Corinas Blogg

Alla inlägg under juli 2010

Av Corina - 20 juli 2010 14:22

nr 1 :150kr    Nr 2 : 250kr   Nr 3 : 200 kr  Nr 4 : 170 kr   Nr 5 : 200 kr 

Fem nytillverkade halsband som jag själv är riktigt nöjd med. Det första halsbandet kan jag tänka mig som ex doppresent. På ringen står det "Gud som haver".

De övriga fyra är lite längre med pärlor och kedja.


Mail till mig om du skulle vara intresserad av något.

 

 

Carpe Diem

Av Corina - 19 juli 2010 19:36

Idag är det min första egentliga semesterdag :)

Mamma har varit hit idag och fått sina räkningar betalda plus att jag klippt hennes hår igen. Hon mår bara bra vilket verkligen gläder mig.


Barnen är på Bio ikväll men borde snart vara hemma igen.



Lite bilder från gårdagens dans på Sundlinska Gården.


För några dagar sedan cyklade dottern omkull på grusvägen. Inget trevligt alls. Massor med otäcka skrubbsår att titta till men värst på ena knät. Har idag plockat bort omläggningarna och det tog sin tid kan jag säga. Inget trevligt arbete varken för mig eller dottern. Men jag var ju tvungen.....och det visste dottern också. Men till slut fick jag loss omläggningarna med hjälp av mängder av vatten. Nu har hon såren öppna utan plåster för att det inte ska bli sursår i denna sommarvärme. Ser lite otäckt ut men verkar då inte infekterat i alla fall. Trotts allt bra att ha lite kunskap när det handlar om sjukvård.......


Annars har jag inte åstadkommit så värst mycket nyttigt under dagen. Har bara existerat liksom :) Funderar på den sysslan imorgon med men man vet ju aldrig hur det blir. Mest troligt dyker det nog upp något som måste göras.......som vanligt :)


Målningen av huset går vidare men nu har vi fått låna en ställning i alla fall . Bättre än bara stege fast attans att huset ska vara så högt. Jag vågar mig då inte upp på ställningen ...... ska försöka ta några foton imorgon. Just nu målar svågern för att vara snäll. Han målar hela dagarna och hjälper till hos oss efter en redan lång arbetsdag, verkligen snällt av honom !


Carpe Diem

Av Corina - 17 juli 2010 16:29

   Halsband med änglar och hjärtan. Riktigt lyckat enligt mig själv   . 200 kr vill jag ha för detta.


   Halsband med stora ovala pärlor med svirlar i gammelrosa och ett hänge som består av en akrylblomma och ett hjärta. 200 kr.


   Halsband med en grön stor pärla och två små silvriga pärlor. Allt fastsatt på ett vaxat bomullssnöre. 100kr.


   Hänge i form av affimationsring och ett litet hjärta på separat bricka. I love life står det. 70 kr.


   Silvriga örhängen. 70 kr (med silverkrokar 80 kr).


   Svarta akrylblommor som örhängen. Pris som ovan.


   Halsband med hjärtan och änglahänge och kuber. 250 kr.


   Hänge, stansat Love och tillsammans med en liten nyckel och ett rött hjärta. 70 kr.


   Vita akrylblommor med diverse pärlor som örhängen.Pris som örhängena jag visat tidigare.


           Först ett stansat hänge med Carpe Diem (Fånga Dagen) 70 kr. Det andra är ett halsband med texten You are my sunshine 200 kr. Det tredje är ett halsband som jag gjort till mig själv som förslag till vad man kan göra när man stansar. Det fjärde är ett halsband med tre underbara rospärlor 200 kr. Det femte är egentligen två separata hängen som jag satt tillsammans, på fyrstaven står det Gud som haver 150 kr.


Som vanligt är det bara att MAILA mig om det är något ni vill fråga eller köpa. Jag stansar efter era förslag om det bara går. Utrymmet på ringarna och fyrstavarna är ju begränsat. Men det går ju alltid att fråga om din ide fungerar.


Carpe Diem 

Av Corina - 16 juli 2010 17:02

                                                                           Min semester har äntligen startat ! Nu är jag ledig i fem hela veckor. Ute har det naturligtvis varit mulet idag och regnat, typiskt :) Men värmen finns fortfarande kvar i alla fall, även om jag inte vill ha allt för varmt.

Igår låg nätet nere efter att dom mellan Ö-vik och Normaling lyckats skada kablar när dom satte nytt mitträcke på vägen. När jag kom hem efter arbetet fungerade i alla fall nätet men då var jag för trött för att bry mig.

Idag har vi varit och besökt Älgens Hus i Bjurholm. Kikat på älg, klappat både vuxna älgar och kalvar och suttit på älg, inte jag men barnen :) Så åt vi en god lunch och lite glass. Så bar det av hem igen ( vi har omkring 7 mil enkel väg). Lite bilder från dagens eskapader har jag att visa er. Regnade inget under vårt besök vilket var en himla tur då jag lyckats med att åka utan jacka.......


Carpe Diem.

Av Corina - 12 juli 2010 10:11

                              

Jag har arbetat hela helgen så pappa i familjen har fått roa telningarna på egen hand. I fredags handlade det dels om bad på Lufta Camping i Ånäset och något så spännande som Skumdisco på samma ställe. Viktor, Alma och Edit hade hur skoj som helst vad jag förstod :) Pappa och morfar Jan hade dagen (kvällen) till ära lånat med sig min kamera. Visst verkar det som barnen trivs rätt bra ?


Idag är jag ledig efter arbetshelgen som gått bara bra fast det har varit varmt att jobba. Nu är det tre arbetstillfällen kvar, sedan hägrar fem veckors semester för min del. Tror ni att jag längtar ?


Carpe Diem. 

Av Corina - 8 juli 2010 09:44

               Mitt favoritsmycke när det handlar om stansade smycken är denna fyrstav. Den har fyra stansbara ytor. Man rymmer en hel del med andra ord. På bilderna är det fotboll som jag valt som ämne men du kan ju välja annat att stansa. På dessa är texten 3 mm men jag kan använda en mindre text också, då kan man få in mera text......

Du får själv välja din text.......men tänk på att jag inte har å ä och ö i stansar !

Maila mig så får vi se vad jag kan åstadkomma !

Kostnad : 70 kr utan band eller kedja. 170 kr med band eller kedja.


   Örhängen och hänge. Pärlorna är av porslin med Solrosor. Riktigt soliga smycken.

Solrosörhängen : 70 kr.....med krok i silver 80 kr

Solroshänge : 70 kr (utan band eller kedja) 170 kr med band eller kedja.


       

Tre hängen med änglar. Alla tre kostar 70 kr utan band eller kedja. På ringen till ängel nr 2 står det Fallen angel och ängeln är svart. Ängel nr 3 har silvrig kjol.


   Din hundras som hängsmycke kanske vore en kul grej ? Här har jag gjort tre varianter. På mina står det Bernersennen men det är ju min favoritras :) Ringen har jag även gjort som örhängen till flera stycken med deras favoritras på.

Beställ via mail till mig. Skriv vilket rasnamn och övriga önskemål som du kan ha. Sedan får vi se om jag kan uppfylla önskemålen också.


Som vanligt kostar hänget 70 kr utan band eller kedja och 170 kr med band eller kedja. Örhängen (ringarna) med vanligt nickelfri krok kostar 70 kr och vill du ha krok i silver kostar dom en tia extra ( 80 kr ).


Som vanligt är det bara att maila mig om du har frågor eller vill beställa. Jag gör vad jag kan för att uppfylla dina önskningar. Leveranstiden beror helt på om jag har behövligt material hemma eller inte ! Jag levererar i alla fall så fort jag bara kan.


Carpe Diem

Av Corina - 7 juli 2010 17:46


Del ett av mina album från Väncupen helgen som just passerat. Detta är det minsta albumet med nästan 70 foton. Dessutom har jag inte jobbat färdigt med det sista minneskortet på kameran. De är fotona från söndagen.


I övrigt så är det som vanligt här hemma. Huset fullt med ungar som springer hit och dit hela dagarna och kommer för att få bada i vår pool.

Själv ska jag arbeta helgen som kommer, sedan är det endast en vecka kvar till min semester. Då ska jag försöka vila min onda rygg och min onda häl.


Carpe Diem 

Av Corina - 5 juli 2010 11:10

Har tillbringat helgen på fotbollscup. Alma har spelat. Gick inget vidare för hennes lag. Dom förlorade varenda match ! Men dom var rätt nöjda i alla fall, dom fick ju bada   .


Nu har jag cirka 4000 kort att gå igenom efter dessa två dagar så det kommer med all säkerhet att ta minst en vecka innan korten hittar ut till mitt fotbollsgalleri. Med min rygg orkar jag inte sitta så långa stunder vid datorn.


Så har jag blivit ett år äldre igen......   fast det blev ingen tårta och inget firande. Vi väntar några år till med riktigt firande hade jag tänkt. Tack alla som grattade......


Nu dags för lunch hos oss och sedan ska jag fortsätta kolla igenom fotbollsbilderna. Har massor kvar att titta på, både i datorn och kvar i kameran.


Carpe Diem.

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards