Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 19 februari 2010

Helg igen

Av Corina - 19 februari 2010 14:13

Så var det fredag och helg igen. Jobbar nu tre nätter igen över helgen. Ska väl gå bra, har ju fungerat tidigare. Fast lite trist känns det i alla fall för efter denna helgen har jag endast två nätter kvar. Jag hoppas verkligen att de ska gå att få allt att fungera för dom som blir kvar på natten.


Idag har jag varit och handlat inför stundande helg. Blev inte så kostsamt denna gången då det inte fattades absolut allt i skåparna. Kröp tusenlappen i alla fall vilket är högst ovanligt.

Har också köpt födelsedagspresent till dottern som fyller 9 år den 2 Mars. Vill ha en liten stereo och så blev det. Hon hade en sedan tidigare som mormor skaffade för flera år sedan och som börjat klångla den sista tiden. Hittade en till skapligt pris på OnOff som jag köpte.Nu får vi hoppas den ska fungera också, och att dottern blir glad.


Har ramat in lite foton idag också. Köpte en stor ram för att rymma flera kort i samma. Nu ska dom upp på väggen också är det meningen. Får se när det blir av. Våra tavlor består numera mest av mina egna inramade foton, både på familjen,katten och naturen. Billig konst :)


I övrigt händer inte så mycket. Tar det lugnt inför arbetshelgen. Det brukar behövas när man ska jobba tre nätter i rad.

Oroar mig lite inför att börja arbeta dagen också faktiskt. Personalstyrkan är ju inte så stor på dagen heller och arbetet är ju ganska tungt. Har ju känningar i både ryggen och höfterna. Kommer nog att ta sin tid att ställa om sig till dagarbete igen. Den som lever får se :)


Nu önskar jag er alla en trevlig helg. Troligtvis blir det inget bloggande under helgen, såvida det inte händer något synnerligen viktigt :) Kram !

 
 
margit

margit

19 februari 2010 15:26

Corina!
Önskar dig eb bra jobbarhelg!
Kramen vännen!!/Margit

http://margitholm.blogg.se

 
kurrelina

kurrelina

19 februari 2010 15:58

Förstår att du kommer att hoppa över bloggandet när du jobbar nätter, då behöver du först sova och sen ev. umgås med de dina runt dig.
Ha det så gott du kan om nätterna
kramis

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Kram Ruth

Kram Ruth

20 februari 2010 00:27

Så tråkigt att inte kunna få vara ledig på helgen, men man kan inte påverka det, Hoppas dina pass går bra.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Yvonne R

Yvonne R

20 februari 2010 12:20

Ibland så är allt slut i skåpen och då blir det ju dyrt att handla.
Bra present du fick tag på till lilla tjejen!!
Hoppas du får en bra arbetar helg
Kramar

http://yvonne.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

20 februari 2010 12:42

Hoppas dottern blir glad åt sin fina present som hon ska få på sin dag :) De kommer nog att kännas konstigt att byta från natt till dag i början. Men de fixar du :)
Ha en bra arbetshelg och jobba lugnt!
Kram

http://maria9.bloggplatsen.se

 
smeden

smeden

20 februari 2010 14:57

Efter gårdagen är jag för trött att kunna göra någon inteligentare kommentar så det får räcka med attjag hört av mig och läst ditt inlägg! Kram ha en skön helg!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards