Corinas Blogg

Alla inlägg under november 2009

Av Corina - 8 november 2009 14:38

Nu har nattskatan vaknat. Vaknar oftast av att kroppen gör ont så det är bara att stiga upp.Hade nog behövt en timme till men när man inte kan sova.


Efternatten blev lite hektisk så jag hann aldrig tillbaka och skriva mera natten som var. Sprang som en duracellkanin mellan avdelningarn ett tag. Men tiden gick fort tills det var dags att gå hem :) 

Hemma har det varit lugnt idag också. Familjen har tydligen haft en slappardag.Det kan dom verkligen behöva.


Ute är det gråväder och snön ligger trotts allt kvar även om det är ett tunt lager. Vitt är det i alla fall.


En natt kvar att arbeta sedan ledig två nätter igen.


Sätter in en bild på Sixten idag.Numera familjen gosegris nr ett :)

  


  

Av Corina - 8 november 2009 01:40

Tjugo i två på natten. Lite grus i ögonen. Ett par ringningar hittills. Läggning och en farbror som rammlat. Inga synliga skador i alla fall.

Min hemavdelning på dagen hade haft 90 årskalas under gårdagen. Fanns smörgåstårta i massor kvar. Har varit och ätit smörgåstårta i natt med andra ord, mums !

Nu blir det tv och kaffe fram tills efter två. Då sker min sedvanliga nattvandring runt på avdelningarna för att kolla av läget, om ingen hinner ringa innan dess vill säga.


Ses senare om jag hinner. Fortsätt sova så gott !

Av Corina - 7 november 2009 15:47

JAG LYCKADES!!!!!!!!!!!!!!!!


Om ni nu undrar så skulle det bytas IP adresser denna dag hos oss.Och det har jag gruvat mig för.Inte i datorn men i routern som är fyra år gammal.Hade inte en aning om hur i hela friden jag skulle bära mig åt och instruktionen begrep jag inte ett jota av först.Men efter att ha läst den typ 1000 ggr, morrat lika ilsket som ett lejon och rivit mitt hår så kom jag på det ! Kablam så förstod jag det hela. Så just nu dansar och sjunger jag av ren lycka. 


HA ! Jag är ju bara så duktig, eller hur ? Flört


Annars så har jag sovit bara bra.Barnen har varit så duktiga idag fast det var ganska rörigt här nere när jag steg upp. Men vad gör det, dom hade ju i alla fall inte väckt mig och dom hade klarat att fixa käk på egen hand min små änglar.


Nu är det snart dags för middag, fläskkorv och potatis står på menyn idag. Sedan ska jag nog vila lite innan det är dags för nästa nattpass.

Ute är det vitt och fint just nu.Barnen har varit ute och byggt snögubbe och annat med den lilla snö som kommit.


    

Av Corina - 7 november 2009 05:01

Jepp klockan passerade nyss 05.00 och då är det morgon, eller ?

Lördag morgon och passet går mot sitt slut för mig. Ute snöar det lite smått.Vitare har det blivit i alla fall.Kan nog vara lite halt när jag ska hem.Får vara försiktig med gasen :)

För övrigt har natten varit lugn i huset, vad jag vet i alla fall. Har bara haft tre avdelningar att kolla under natten då vi varit två resurser inatt. Jag tog övre våningen och den andra tog nedre våningen.En mjustart efter min långledighet med andra ord.

Snart dags för morgonkaffe är det också och lite fika kanske också.

När jag kommer hem har nog maken åkt ut i skogen för att jaga och barnen är själva. Men det fungerar ju ganska bra då det är lördag och dom kan ta det lilla lugna.

Själv ser jag fram emot att få gå och lägga mig när jag kommer hem, någon gång efter halv åtta.Runt åttasnåret brukar jag ha kommit mig närmare sängen.


Beställde vaccinering igår kväll. Var ett fasligt tjat om detta.Hade ju bestämt mig för att inte vaccinera mig men nu blir det så lika fullt efter massivt tjat från olika håll :) Men jag är i alla fall tveksam så de så !!!!!!

Av Corina - 6 november 2009 14:08

  

Några av mina änglaörhängen. Några har jag faktiskt sålt också. Fler färger är på gång.


  

De första änglarna jag gjorde :)


  

Lite andra modeller på änglar som jag också gör.


Dessa änglar finns på min hemsida och går att köpa om du vill. Välkommen till min hemsida om du är intresserad !


   Dessa örhängen gjorde jag till mig själv så dom finns inte på min tillsalusida :) Men visst, jag är ju aldrig omöjlig. Allt har ett pris :)


   Dessa hade jag också tänkt till mig själv och dottern. Men liksom förra paret så går allt att köpa för pengar :) Jag är aldrig omöjlig även om det kan låta så ibland.


Så besök min hemsida för mera örhängen. Nytt kommer till med ojämna mellanrum. Just nu har jag nytt matrial på ingång igen. Ska bli lite mera juliga örhängen hade jag tänkt.

Av Corina - 6 november 2009 10:01

Aktuellt blogginlägg :)


Fick länken via mail och kan inte låta bli att lägga ut denna länk till just denna bloggen. Jag kan inte mera än le åt Umeås Lennart Holmlund. Han kanske skulle ta och försöka komma ihåg lite bättre mellan varven ? Han förnekar sig aldrig denne man !


Av Corina - 6 november 2009 09:35

Jag har nu gjort en beställning på öronkrokar i äkta silver. Dessa kommer hem under nästa vecka. Så om någon råkar vilja ha ett speciellt par örhängen men måste ha äkta silver i öronkroken så kan du be om det då du gör bokningen av örhängena. Då kan jag byta ut krokarna mot silver.


Jag gör vad jag kan för att ingen ska behöva få ont.....jag vet själv hur det är :)

Av Corina - 6 november 2009 08:50

Så var det fredag igen. Kl 21 ska jag vara på jobbet igen efter att ha varit ledig i nästan 14 dagar. Det har varit bra att vara ledig även om det kunde ha varit trevligare med tanke på allt som hänt under denna ledighet.


Hade skickat en del frågor till folksam om saker jag funderade över i min skadeanmälan. Igår ringde en mycket trevlig kvinna från folksam och gav mig de svar jag ville ha. Jag hade visserligen redan skickat in skadeanmälan men det skadar ju aldrig att fråga i alla fall. Jag hade gjort helt rätt och kvinnan sa också att om jag inte hört något från dom på två veckor skulle jag ta kontakt med dom igen.


I helgen öppnar en butik som säljer pärlor och sånt till smyckestillverkning här i Umeå. Verkligen spännande ! Dom finns redan på nätet men det kan ju vara kul att kunna handla direkt också. Få se det man handlar live om man säger så.Prismässigt ligger dom i samma nivå som alla andra.Ska bli intressant att se vad dom har för sortiment i butiken, för i butiken på nätet saknar jag en del jag använder ganska ofta.Får åka och spana nästa vecka, i helgen jobbar jag ju och sover på dagarna.


"Min uppfödare" hade frågat maken när det passade bäst att ta valp för oss. Och för oss passar det alltid. Vi har ju inga problem eftersom det alltid är någon hemma hos oss numera.Så jag skulle inte bli ett dugg förvånad om vi blir med valp igen ganska snabbt.Allt detta trista med Wanilla tog lika hårt på uppfödaren som på oss.Hon var liksom en favorit även där.


Det har kommit lite lite mera snö här sedan igår. Kanske ett par milimeter till faktiskt. Ser lite vitare ut.

Jag har bilen på verkstad idag, hoppas verkligen att den är färdigt tills ikväll när jag ska iväg till jobbet. Hade läckage på avgassystemet som måste lagas innan det helt går sönder. Och det vill jag inte vara med om en gång till, att köra hem utan avgassystem är inget roligt alls.Folk tittar på en så konstigt :)

Har snart slut på nikotintuggummi........lätt panik börjar krypa fram men man kanske skulle testa att vara helt utan dom ? Tuggar ju inte lika mycket numera men det är så bra att ta till när det verkligen krisar i suget :) Annars får jag väl göra ett besök på affären ikväll innan jobbet, dom säljs ju på ICA faktiskt :)  


  

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards