Corinas Blogg

Alla inlägg under september 2009

Av Corina - 11 september 2009 14:05

Fredag och morgon för min del Skrattande. Vaknade 13.20 av ett "pang" och "hallå" Flört.Att dottern var hemma var helt klart. Det där med att stänga dörren på normalt vis existerar inte. Nåja, dags att stiga upp i alla fall eftersom jag ska vända tillbaka för att vara normal under helgen.

Maken har varit och besiktat hans bröders bilsläp nu på eftermiddagen. Inget bra resultat, inga bromsar Förvånad. Men det är ju inte vårt problem, nu får mina svågrar renovera bromsarna innan ombesiktningen. Just nu bökar maken i källaren för att sätta upp mera hyllor där. Vi tog ju bort oljetanken förra året för att få mera plats där ner för hyllor.Nu tyckte han det var dags att börja med den sysslan.

Hjälper sonen med att sälja jultidningar även detta år. Och några på jobbet har beställt i alla fall. Har lämnat katalogen på en annan avdelning så jag får se på måndag om någon fler beställer. Ju fler desto bättre är det ju Skrattande.

Har fått mig kaffe nu och börjar känna mig hyfsat pigg efter det hastiga uppvaknandet. Maken har planerat middagen vilket i och för sig känns bra även om menyn inte tillhör mina favoriter, fiskpinnar Skäms. Dock gillar ju barnen detta i alla fall. Är bara bra om jag inte gillar maten, då äter jag mindre Tyst.

Resten av dagen kommer inte att inrymma något speciellt för min del, man är trotts allt rätt seg efter två arbetsnätter. Och ikväll kommer makens vuxna dotter och hennes dotter hit. Det ska jagas älg imorgon och jag ska ansvara för barnen, som vanligt Cool.

Nu önskar jag er en fortsatt bra dag, kramis !

Av Corina - 11 september 2009 00:37

Andra natten.


Första ringningen kom redan 21.05 Läggning aktuell på en avdelning. Andra ringningen kom just vid den aktuella läggningen, bajs att torka på en annan avdelning. Efter blöjbytet fortsatte jag runt en vända på alla avdelningar.Torkade en pinkpöl på en avdelning. De sista låg kl 22 på den avdelning där jag mest tillbringar mina nätter.

Sitter för närvarande på en annan avdelning än vanligt. Övervakar damen som krampade förra natten. Inga kramper ännu så länge. Damen sover lugnt och inget rossel hörs heller.

Torkat Bajs ytterligare en gång strax efter 23. Inget att orda om trotts att damen i fråga protesterar ganska ljudligt. Man borde använda hördelskydd faktiskt, ringer i öronen en god stund efter det blöjbytet.

Nope, dags för en kopp kaffe och lite TV. Ska försöka kika in här igen under natten.

Klockan är 05.45 och det har varit lugna gatan.Tröttheten gör sig påmind ordentligt ! Kl 02 gick jag den vanliga rundan på alla avdelningar. Pratade bort dryga timmen i alla fall. Det är inte klokt vad lugnt det varit denna natt. Men det är väl bara att njuta medan man kan för nästa natt kan det vara full rulle istället Glad.

Nix, dags för en kopp kaffe innan ögonen faller ihop.Två timmar kvar, sedan kan man se fram emot ledig helg i alla fall.

Hoppas ni alla sovit bra denna natt. När ni vaknar och måste upp är det min tur att sova.....och det ser jag fram emot Flört. Kramis !

Av Corina - 10 september 2009 15:17

Så har man vaknat till då efter att ha sovit. Oj vad jag har sovit bra,sover nästan bättre på dagen än på natten Skrattande.

Kom hem lite senare från jobbet än vanligt på morgonen. Vid fyra tiden imorse fick jag ge mig av och sitta extravak hos en tant som krampade.Fick inte bukt med kramperna utan dom bara fortsatte trotts medicinering. Till slut sattes en i.v nål men då hittades ingen medicin i huset. Och jourläkaren ville kontakta bakjouren innan han ordinerade något.Kramperna fortsatte fram tills dess dagpersonalen kommit och läkaren hade inte hört av sig innan jag gick hem tio över sju.Får se hur det är ikväll när jag kommer till jobbet, om det löst sig eller om tanten är sämre. Å andra sidan vore det ju inte alls konstigt om tanten blir sämre och avlider, hon är trotts allt född -17 tror jag.  Men man ska väl trotts allt inte behöva dö i kramper i alla fall om man kan förhindra det ? Men trotts allt hade hon slutat krampa innan jag gick, allt var lugnt då men naturligtvis var tanten helt borta efter så lång tid med kramper. Att krampa tar på krafterna Rynkar på näsan.


Maken for just ner med sonen till optikern för en kontroll av synen. Sonen har ju klagat på att han inte ser bra ett tag nu. Får se vad optikern säger, om nya glas behövs i glasögonen. Naturligtvis hittar vi inte sonens extraglasögon heller. Vete katten vart dom har hamnat. Så typisktSkrikandes.Nåja dom kommer säkert fram vad det lider.


Annars så blir det inte så mycket mera idag för min del eftersom jag ska ut och jobba kl 21 igen.Men sedan är jag ledig helgen i alla fall. Då är det fullt upp också. Återkommer om detta i ett annat inlägg.


På återseende, hoppas jag. Kramis !  

Av Corina - 10 september 2009 00:28

Klockan är 00.30 och det har varit en del larm att kolla upp men inget allvarligt.....än så länge. Verkar lugnt. Vi är dessutom en extra personal denna natt. Chefens eget fel....men vi är glada i alla fall. Nu är det dags för en kopp te och en stund framför Tv:n. Man orkar inte springa en hel natt oavbrutet. Återkommer om jag har tid.


Klockan har hunnit bli 03.20 Varit ganska lugnt förutom en gammal dam som krampat och fått Stesolid för detta med bra resultat. I övrigt de vanliga larmen att springa på och hjälpa till med toalettbesök och blöjbyten. Gått runt i huset och varit social för övrigt. Det är ju viktigt det med. Nu väntar jag på att tidningen ska komma så man får lite nyheter att läsa.


Hoppas ni alla haft en bra natt. Här hoppas jag på en fortsatt lugn natt och att resterande natten går fort. Har inte hunnit bli trött,ännu i alla fall men klockan är ju inte fem ännu Skrattande. Mera te tror jag vore gott och kanske en liten banan också. Kramis !

Av Corina - 9 september 2009 14:06

    

Kunde inte låta bli att fota mitt första riktiga alster av smycken. Ett armband som jag kämpat med denna dag och blev skapligt nöjd med. Ett visst pyssel så jag får nog fortsätta träna mitt tålamod om jag ska orka fortsätta. Kan förstå varför folk vill ha minst 200 kr för ett sånt här för det tar en faslig tid faktiskt Glad.

Av Corina - 9 september 2009 13:35

Ok jag fattade just beslutet att komma tillbaka hit. Jag hoppas ni inte skippar besöken Glad. Problemet med foton har jag ju löst i en speciell fotoblogg så jag valde tillbaka.

Så nu mina vänner tar jag nya tag här och bloggar så tangentbordet glöder Tungan ute.


Jag har börjat tillverka smycken av olika slag men än har jag inget jag vill visa upp. Så småningom när jag tränat ett tag ska jag visa mina alster. Kanske kan det bli en liten biinkomst vad tiden lider. Man vet ju aldrig. Men än är jag nybörjare och tränar när jag hinner.


Ikväll ska jag iväg till jobbet. Två nätter handlar det om denna gång. Ska nog gå bra. Jag hoppas på att det ska bli lugna nätter, men man vet ju aldrig.Ska försöka fortsätta blogga lite på natten också när tid finns. Det är ju inte alla nätter man har tid, eller ork för den delen.

Om jag missat någon länk så kanske ni kan hjälpa mig så jag får dit rätt ? Man blir lite blind när man suttit ett tag och knåpat.

På återseende ! Kramis ! 

Av Corina - 9 september 2009 12:19

Har bökat för att få till denna bloggen idag och faktiskt tycker jag att jag lyckas riktigt bra med dettaSkrattande. Får se om någon av mina gamla bekantskaper hittar hit, har dock länkat från dagens inlägg på min andra blogg Flört. Så ni som hittar hit kan väl säga vad ni tycker, ska jag komma tillbaka ?


Kramis !

Av Corina - 8 september 2009 18:12

Hm......nyheter ser jag sedan jag lämnade denna blogg Skrattande. Till och med smilisar att använda.Jisses så trevligt.  

Inga nya bilder hade jag att lägga in men det fungerar ju med gammal nosbild också. Kanske skulle återkomma hit, det tål att fundera på. Funderar vidare med andra ord Flört

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards