Corinas Blogg

Alla inlägg under november 2008

Av Corina - 16 november 2008 07:48

Har varit ute med Wanilla på morgonsvängen och hon har fått frukost.Även Sixten är utfodrad.Barnen har vaknat och också ätit frukost.Maken jagar älg idag och jag avundas honom inte.Minus 8 grader och blåsigt och så har det kommit lite snö...inte 15 cm som dom sa men kanske 1 cm :) Men bara denna cm snö gör det ljusare ute faktiskt.


Idag står det ett och varje på agendan.Alma ska följa en kompis på badhuset idag.Dom hämtar henne mitt i dagen.Viktor har innebandymatch på eftermiddagen inne i Umeå.Det får maken ta hand om för jag har en del att stå i här hemma idag.Måste tvätta lite annars svämmar allt över innan nästa lediga dag.Så ska det ordnas med middag också.Och lite sedvanligt plock här hemma.Toaletten måste städas....eller som jag brukar säga....saneras :)

Skulle vilja ut med kameran också medan ljuset finns kvar också.Får se om jag hinner.

Gårdagens besök i stan sitter i kroppen fortfarande.Att gå en hel dag sådär brukar göra det.Får bli två alvedon till att börja med.Hoppas dom hjälper för i annat fall får jag helt enkelt vila bort det onda.


Nu får ni ha en fortsatt härlig söndag allihopa ! Kram ! 

Av Corina - 15 november 2008 15:20

Här har det börjat snöa så smått....dom har utlovat upp till 15 cm.Får se om det stämmer.


Idag har jag och barnen drällt på stan hela dagen.Inget vi gör speciellt ofta.Maken hade ett uppdrag så vi följdes ner när Alma skulle dansa och så fick vi vänta på att maken skulle bli klar.Blev mat på MAX idag,skråvmål vilket uppskattades v barnen i alla fall.Sedan har vi vandrat runt och tittat i affärer tills vi var huuuur lessa som helst alla tre.Vi har just kommit oss hem faktiskt.


Vi har beslutat oss för att skaffa Nintendo Wii som julklapp till hela familjen detta år.Sedan blir det några småsaker till barnen så det blir några paket i alla fall under granen.Jag och maken ger inte varandra något paket, han får en puss istället :) Så blir det väl ett paket till mormor....henne får man inte glömma ! Så är det storasyster och hennes flicka i Sorsele, får absolut inte glömmas bort.Dom klapparna är redan ordnade......beställda och ska hämtas på posten.För övrigt blir det de årliga korten till mormor och till morfar.


Till er som funderar hur mina barn kan ha en storasyster med egen dotter kan jag tala om att min äkta hälft varit gift tidigare och är 19 år äldre än mig.Så storasyster har själv passerat 40 och dottern Edit är fyra månader yngre än Viktor :) Så ligger det till......


Det var dagens skrivande.....nu börjar det bli dags för middag hos oss.Blir köttfärssås och spagetti är det tänkt bara köttfärsen tinat.

Ha en härlig fortsatt lördag. Kram på er ! 

Av Corina - 13 november 2008 09:37

Jupp,ny dag igen.Fick lite sovmorgon idag,fick sova till tio i sju ! Kändes ganska bra måste jag säga eftersom jag sällan kan ligga så länge.

Nu är jag nyduschad, tvätten är vikt och fördelad i respektive garderob.Wanilla är motionerad (maken fick göra det själv idag). Jag har just mailat en beställning till min orflameförsäljare.Lite duschtvål och en ny mascara blev det (och ett mjukdjur till Alma).

Jobbar idag,16-21. Måste om och handla lite innan jobbet.Saknas en del saker här hemma.Praktiskt att göra detta innan jag ska jobba istället för att köra en extra tur till affären.


För övrigt så gick Viktors träning bara bra igår.Dom är riktigt duktiga på att hantera sina klubbor.Men bäst är ju att Viktor gillar innebandy,han behöver röra på sig mellan datorspelen och tvspelen :) Och det är ju ganska mycket spring i den där sporten.


Nu är då Wanilla putsad och fin igen inför Norgeresan nästa vecka.Får försöka hålla henne någorlunda ren tills dess med andra ord.På onsdag nästa vecka åker hon och beräknas komma hem igen på söndag.Som vanligt blir det ju lite tomt men man kan ju se det som en förmån också att lite då och då få hundfri tid.Det är ju inte alla förunnat eller hur ?


Går i funderation på att köpa ett Nintendo Wii (en spelkonsoll för TV:n).Provade den hos grannen i helgen och det var ju verkligen roligt.Inte ett spel där man enbart sitter på rumpan och motionerar tummarna :) Gillade Bowlingen och Boxningen skarpt (hann inte prova mera).Blir nog en julklapp till båda barnen tillsammans (och till mamma).


Önskar er en fortsatt bra dag.Har lite mera att hinna med innan jag måse ge mig av. Kram på er ! 

Av Corina - 12 november 2008 15:05
http://corinasgalleri.corina.se/#33

Bilder från konstutställning som arrangerades av hembygdsföreningen.Tog massor men som vanligt måste mer än hälften kasseras :) Att vara fotograf är aldrig enkelt *S* 

Av Corina - 12 november 2008 11:06

Ny vecka har det hunnit bli.Jag har haft fullt upp med familj och arbete hittills.Idag är det dock en ledig dag för min del......från jobbet :)


Tvättar idag (som vanligt). Har promenerat med Wanilla såklart.Kameran var med men har inte kollat igenom korten ännu.


Konstutställningen blev lyckad i helgen.Tog lite foton som jag ska försöka lägga ut till allmän beskådan så fort jag hinner.

Samvaron med mina grannar blev också trevlig.Och söndagen i kyrkan var som vanligt trevlig.Barnen är så duktiga på att sjunga !


Igår kväll var jag bjuden till en demonstration av Oriflameprodukter,mest för händerna.Vi fick prova ge handmassage på varandra bland annat.Trevlig kväll tillsammans med ett gäng tanter i sina bästa år :) Jag yngst !


Och ikväll ska sonen på innebandyträning.Idag blir det mamma som styr bilen eftersom pappa ska på ett annat möte nere i Umeå.


Snart kommer uppfödaren för att hämta Wanilla. Hon ska putsas inför utställning igen, denna gång i Norge (Hamar eller vad det heter).Blir spännande och se hur det går.Hon har faktiskt blivit aningen tunnare den senaste tiden genom mindre mängd foder (och kanske en aning mera aktiv rörelse också).


Nu ska jag försöka få lite ordning på min kort.Ha en fortsatt härlig dag ! Kram på er ! 

Av Corina - 8 november 2008 07:38

Så var då lördagen här.Ute regnar det just nu.Inte roligt alls.Ledig från jobbet i alla fall.Har just gett barnen frukost och hunden har varit ute på promenad.Maken är i älgskogen.


Behöver inte hämta mamma idag på sjukhuset.Hon skrevs ut redan igår eftersom det var överbeläggningar på lungavdelningen och man bedömde att hon kunde gå hem redan igår.Så när jag slutade jobbet kl 17 var jag och hämtade henne.Så nu är hon hemma i alla fall.


Nu har jag dottern som ska ner på sin dans.Sedan ska jag på konstutställningen på bygdegården för att hjälpa till där mellan halv två och fyra i eftermiddag.

Efter det blir det mat hos grannarna och avkoppling....äntligen !


Har verkligen känt mig sliten den senaste tiden.Mycket har det varit men jag hoppas det ska lugna ner sig nu ett tag.Även på jobbet har det varit slitigt.Julschemat verkar i alla fall ordna sig även om det inte alls ser bra ut på långa vägar ! Vi saknar helt enkelt en hel fysisk person för att få ihop schemat just nu.Får se vad chefen kan hitta på för att lösa detta.Vad vi skulle behöva är en person som går 50 %.Hoppas vi får in en.....Det är inte roligt att behöva tala om för sina kollegor att där måste du lägga ett arbetspass för annars fungerar det inte.Vi jobbar redan på högvarv hela bunten just nu.Sedan är det ju inte roligt heller att konstatera att någon i gruppen inte gör vad man verkligen kan när alla andra gör det.....

På en avdelning är man ju ett team som ska hjälpa varandra och det är så trist att ha en som inte alls gör det.Skapar irritation till max i gruppen som normalt fungerar så himla bra.

Men för en gångs skull stod jag på mig.....jobbar inte julafton och nyårsafton denna gång.Det gjorde jag förra året och nu gav jag mig inte ! Hade bra stöd från kollegorna i detta fall också som visste att jag jobbade båda helgerna förra året, dessutom kväll både jul och nyårsaftonen och dag på nyårsdagen.Man ska ju inte behöva göra det år efter år tycker man, eller hur ?


Nåja, jag mår väl skapligt i alla fall trotts allt.Kroppen klagar lite men det börjar man bli van vid och det blir ju vila snart i alla fall ( hoppas jag ).


Hoppas ni får en bra lördag allihopa ! Kram till er alla ! 

Av Corina - 7 november 2008 08:48

Jodå jag finns kvar....fast det har varit lite mycket denna veckan.Orken tog bara slut !

Jobbar idag också men bara fem timmar mellan 12 och 17.


Har haft ont i varenda led de senaste dagarna ! Är ju van vid höfter och axlar men när hela kroppen skriker.Kanske beroende på lite väl mycket arbete.....

Mamma ligger igen inne på sjukhuset men mår ganska bra trotts allt.På återbesöket i tisdags konstaterade man att infektionen inte alls var borta så dom la in henne igen för fortsatt behandling.Så har dom upptäckt en brock också som dom funderar på vad dom ska göra med.Så det är fortfarande så att jag pendlar till och från sjukhuset.Börjar bli en vana det där ......


Min bror som bor i Bollebygd skulle komma upp på besök igår men kom inte pga platsbrist på flyget till Umeå.När det kan bli aktuellt nästa gång vet jag inte.Hade ju hoppats på lite avlösning denna helg med besöken hos mamma men det blev som vanligt........


På lördag ska vi i alla fall äta med grannarna igen.Ska bli trevligt att slippa laga maten en dag :) Fast det blir en tuff lördag innan maten. Maken ska jaga älg som vanligt så jag får köra dottern till dansen och besöka mamma på sjukhuset på egen hand.Sedan har hembygdsföreningen en konstutställning i helgen och på lördag eftermiddag ska jag vara där mellan halv två och fyra på eftermiddagen.

Sedan ska vi till kyrkan på söndag, familjemässa.Dottern ska sjunga tillsammans med kyrkis.


Vi hörs ! Ha en härlig fredag mina vänner ! 

Av Corina - 4 november 2008 09:34

Så var det en ny dag igen. Jobbar kvällen igen idag med start kl 12. Maken är och ordnar med nya lampor till bilen just nu. Dom behövs ju numera :)


Bakade igår...tekakor som jag hoppas ska räcka mer än en vecka i alla fall.


För övrigt hinns inte så värst mycket just nu. Skulle vilja ut å fota men det finns ingen tid. Hemmet ska skötas, jobbet ska skötas och barnens aktiviteter tar plötsligt en massa tid i anspråk. Sitter mest i bilen tycker jag när jag är ledig numera. Alltid någon av barnen som ska iväg på något är det.


Så vill jag ju hinna med bloggen lite också.....besöka er vill jag ju men ibland blir det ju ingen tid. Och vissa kvällar är man så trött att ögonen går i kors.....då är det inget läge för datorn.


Nåja.....jag får väl mera tid en annan gång. Kanske kan snika in mig på jobbets dator ikväll (man får ju inte men ibland gör man ju sånt man inte får). Ha en fortsatt härlig dag !

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards