Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

14 dagar !

Av Corina - 16 maj 2008 08:45

Tänker skryta lite idag.

Har varit helt rökfri i 14 dagar nu ! Tycker faktiskt att jag varit riktigt duktig:) Och det har inte varit speciellt jobbigt än så länge.Ibland kan jag känna röksuget men med ett tuggummi eller en sugtablett försvinner det lika fort som det dök upp.Och så har jag blivit peppad från alla möjliga håll i mitt beslut att sluta röka så det hjälper massor.Och jag har verkligen varit noga med att tala om att jag slutat också.Ju fler som vet om det ju bättre för min del.Då måste jag ju upp till bevis:)


Går nu mot en arbetshelg igen.En rätt tuff sådan dessutom.Jobbar kväll hela helgen fredan-söndag.Just nu känns det inte roligt men det lär väl gå bra antar jag.Tradigast är väl söndag när jag jobbar först 8-12 och sedan 16-21.Dom delade dagarna är inte rolig när man inte kan åka hem.Får vara på jobbet hela dagen,trist ! Får ta med mig kameran och ta en fotorunda som tidsfördriv om nu vädret tillåter detta.


Önskar er alla en härlig helg.Jag hoppas jag ska hinna (och orka) kika in något under helgen,om inte annat från jobbet i alla fall! 

 
 
Lotta

Lotta

16 maj 2008 09:31

Grattis!!
Så underbart att du har lyckats sluta! Själv trillar jag dit hela tiden, men det beror nog på alla andra problem jag har för tillfället. Sluta ska jag så fort jag flyttat eller kanske redan nu till sommarlovet:)

Ha det så gott!
Kram Lotta

http://www.ramnissans.se

 
lillis

lillis

16 maj 2008 10:56

Jätte-bra gjort, jag håller alla tummarna för dig
Ha det bra

http://danslillis.bloggagratis.se

 
Hönsakadorran

Hönsakadorran

16 maj 2008 12:59

Duktigt gjort, har förstått att det inte är lätt att sluta. Själv har jag rökt en gång, drog ett riktigt halsbloss. Jag ljuger inte om jag säger att jag var dålig en hel vecka. Men sen var jag botad från den lasten.
Kram

http://honsakadorran.blogspot.com

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

16 maj 2008 18:18

Ja det är alltid bertömvärt när det lyckas med slutandet av röka. Jag vågade inte tala om för någon att jag slutade för om jag inte nu skulle klara det skulle jag få stå där med skammen.
Önskar dig också en härlig och fin helg! Kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

16 maj 2008 18:21

Glömde du skulle ju arbeta i helgen. Men det kan ju bli en fin helg ändå och det kan ju hända något roligt på arbetet också så min önskan står ändå kvar. Och så får du en kram till här--Kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

16 maj 2008 22:09

GRATTIS du är jätte duktig!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

17 maj 2008 15:05

Du är så superduktig och beslutam med sigg, häck väck. Kanske köpa mig tabletter, känner mig inte helt rökfri ännu. Köpte plåster men tålde inte det, blev knallröd på skinnet och det kliade som skammen. Tuggis har jag blivit varnad för. En god vän till mig använde det och nu kan hon inte sluta tugga, det blev en vana för henne. Då återstår tabletter. Tar fortfarande ett par sug på min sura och vidriga pipa som ofta ger mig pipolja i munnen. För det första så är det nog inte rätt tobak, för det andra så är jag pipnovis och det smakar urk. Det blir kanske motsvarande en ½ sigg i pipan per dag. Så nu sitter det bara i mitt psyke tror jag, det är svårt att skiljas från en gammal vän..

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Sari

Sari

17 maj 2008 21:42

WOW!!! vad du e duktig...Du kommer att fixa resten oxå...Kram

http://frufiona.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

18 maj 2008 10:48

Det är helt legalt att skryta lite om sina framgångar. Jag tycker du är fantastiskt duktig som klarar av att sluta. Jag vet hur svårt och jobbigt det är. Så ett stort grattis till dig för dina 14 rökfria dagar. Nu är den svåra biten för dig avklarad och jag hoppas du ska klara av att vara rökfri för alltid.
Dina arbetstider på söndagen är inte snälla. Det måste väl gå att få bättre schema.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards