Corinas Blogg

Alla inlägg under december 2007

Av Corina - 7 december 2007 18:05

Så var det fredag igen och det spöregnar här hos oss:( Blir nog ingen snö kvar till jul om detta väder fortsätter.Och glashalt är det ute,man törs nästan inte gå ut och gå.Wanilla gillar det inte heller även om hon måste ut såklart.Men helst blir det korta snabba turer.


Jobbade halv dag idag.Härligt att gå hem kl 12 ! Nu är jag ledig helgen.Och på söndag har dottern dansuppvisning.Lovar lite foton från detta på hemsidan.Ska bli spännande att se hur duktiga barnen är!


Min makes vuxna dotter och hennes dotter har anlänt från Sorsele ikväll och stannar tills imorgon.Just nu ska make och dotter ut med Wanilla i det vackra vädret:) Barnen ser på tv och äter glass.Senare ska det fram lite snacks hade jag tänkt mig.....lite vin hade inte heller varit helt fel.Ska kolla om vi har någon flaska kvar.


Har börjat skicka ut julhälsningar nu.Det är många som ska skickas så det tar lite tid.Skickar inte samma till alla det tycker jag är så trist.Problemet är väl att hålla reda på vilka som fått.Gör en lista som jag prickar av eftersom jag skickar:)

Av Corina - 6 december 2007 14:09

vansinnigt less på nyhetsvärlden!

Nu helt plötsligt börjar man skriva om att Palme skulle ha varit på bordell.Det är ju inte klokt,han har varit död över 20 års tid!Jag skiter väl fullständigt i vad folk gjorde på 70 och 80 talet,borde inte alla leva i nuet och tänka på framtiden istället för att älta det gamla?Vad blir bättre av att älta gammal skåpmat kan man ju undra.


Oj vilket liv det blev om ICA. Jag måste faktiskt dra på munnet lite även om det är allvarligt.Jag är inte ett dugg förvånad över att man märker om köttet faktiskt.Och alla är sååååååå förvånade över detta.Inte jag,inte ett dugg.Vad som förvånar mig är att det inte kommit upp tidigare.

Nästan samma sak som att man blir såååååå förvånad att det kommer en massa snö i november/december*ler* 

Av Corina - 4 december 2007 09:14

säger jag till er alla. Har just kommit in från morgonrundan med Wanilla.Faller lite vitt från ovan,blöt snö idag också men vi har det vitt i alla fall.


Ännu en gång är Åmselemorden på tapeten då mördaren ska benådas till sommaren.Jag har det hela i färskt minne fast det är snart 20 år sedan det ohyggliga inträffade.Samma dag hade vi ett arrangemang på hembygdsområdet i Vindeln där de mördade skulle ha varit med.Beskedet kom verkligen som en chock för alla den dagen!

Men jag har på samma gång svårt att tro att han inte skulle ha benådats om han suttit i svenskt fängelse.Även här är vi ganska pigga på att släppa våldsmän också i tron att dom är rehabiliterade.Detta händer gång på gång.Riktiga våldsmän,går dom verkligen att rehabilitera frågar jag mig?Visst,det finns alltid undantag eller hur? Och Åmselemördaren får inte komma tillbaka till Sverige.Och vem kan garantera att han inte gör det då?Bevakningarna runt gränsen är väl ganska så begränsad eller hur?Skulle tro att vill han komma in i Sverige så kommer han hit oavsett förbud!

Jag förstår Åmselebornas reaktion för trotts att 20 år har förflutit glömmer man inte ett sånt där totalt meningslöst mord!  

Av Corina - 3 december 2007 19:13

duschat barnen.Och det går fort bara man lyckas motivera dom till att duscha.Värst är det att kamma dotterns hår.Hon är håröm och fast man är så försiktig man bara kan så låter det som om man håller på att ge henne stryk.

Just nu är barnen verkligen trötta så det är gnäll över allt! Ingenting är bra just nu.När julkalendern gick var pappa och dotter ute med hunden och nu är det ett fasligt liv över det....fast dom såg avsnittet imorse.Blir ju inte bättre av att pappa är nästan lika gnällig:)

Har varit över till grannen,de som bor i garaget.Har fotat deras bygge igen och uppdaterat sidan med deras bygge på min hemsida (bygget).Har följt detta bygge fotoledes sedan starten,riktigt spännande fast jag trodde det skulle gå lite fortare att bli färdiga.Dom startade ju i maj 2006........

Har tvättat lite idag.Hann inte allt eftersom jag helt plötsligt kom på att jag skulle ändra lite på hemsidan.Nytt på första indexsidan blev det idag.Så har jag renbäddat också......behövs emellanåt:)

Vädret har inte varit speciellt trevligt denna dag.Plusgrader och ömsom regn och snö under dagen.Blir halkigt ute och det blir aldrig riktigt ljust.Ikväll är det ordentlig dimma också och fuktigt i luften.Hoppas det blir kallare så inte all snön försvinner!  

Av Corina - 2 december 2007 19:17

er alla mina vänner.....och övriga också för den delen.Vet inte om jag har några ovänner men det finns säkert någon som önskar mig dit pepparn växer skulle jag tro:)

Det hade verkligen snöat när jag skulle till jobbet på morgonen och snöade fortfarande då.Inga vägar var plogade men det gick bra i alla fall.Man är ju ganska van vid detta laget att köra i alla väder.

Minusgraderna övergick tyverr till plusgrader innan dagen var slut.Så på vägen hem var det snöblandat regn som kom uppifrån.Lite småhalt också såklart på vägen men inga problem att köra i alla fall.

Full rulle på jobbet idag.Själva jobbet har flutit bra.Problemet har varit att maten kommit ovanligt sent.Innebär att allt blir senare med våra rutiner också.Gick på lunch kvart över ett idag.Då hade jag jobbat sedan kl 7 och var ganska så slut.Var skönt att sätta sig ner och lägga upp fötterna en stund faktiskt! Nu har jag dock jobbat helgen klart och ser fram emot en ledig dag imorgon.Då väntar hemmet på att skötas istället.Efter helgen brukar det behövas städas lite och tvättas framför allt.

Nu ska jag försöka få mina barn att inse att det är kväll.För tillfället sölar dom med vatten i köket.Ska bli ganska skönt när barnen somnat.Då börjar min kväll:).......det gick över förväntan att övertyga barnen om att sluta söla med vattnet.Nu har dom ätit kvällsmålet nu ska dom bara inse att dom är trötta också:)   

Av Corina - 1 december 2007 21:15

inte lätt att få ut vikarie i brådrasket.Har ringt å ringt halva dagen idag för att få ut någon till imorgon kväll.Antingen svarade dom inte och dom som svarade hade annat inplanerat.Hade nästan gett upp men till slut fick jag tag på en i alla fall.Så kvällen imorgon är räddad.Annars hade jag fått jobba själv,först till kl 17 och sedan fortsätta till kl 20.Hade blivit en tuff dag, 7 till 20 med bara en timmes rast.Nu slipper jag det i alla fall.

Renarna har nu anlänt hit ner tydligen.Har inte sett några efter vägen jag kör än men dom kommer nog snart dit också antar jag.Dom brukar ju märkas om man säger så.

För övrigt skulle vi ju ha dåligt väder idag med snö men än har jag inte märkt något sådant i alla fall.Får se imorgon när jag ska iväg till jobbet om det dåliga vädret anlänt under natten.   

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards