Corinas Blogg

Alla inlägg under augusti 2007

Av Corina - 21 augusti 2007 08:35

Wanilla gör södra delen av vårt land just nu tillsammans med uppfödaren.Har själv inte fått någon rapport däremot har maken talat med uppfödaren.

En andra och en fjärdeplacering vilket jag antar är placeringarna i kunkurennsklassen.Min make är inte så hemma på utställningar:) Får veta bättre när Wanilla kommer hem igen nästa helg.

Av Corina - 14 augusti 2007 17:57

fortsätter och jag börjar  vara vansinnigt less.Bäst är det i svinottan före sju på morgonen.Då kan jag njuta av vädret.Att jobba i denna fuktiga värme är allt utom roligt tycker jag.Är konstant svettig och kladdig!


Som kronan på detta har jag slutat sova ordentligt.Vaknar minst varannan timme hela nätterna och runt sextiden är det inte ens lönt att försöka somna om.Gissa om man känner sig allt utom pigg och glad? Min omgivning drabbas tyverr utan att jag menar något illa.Inte alls roligt!


Jag får gång på gång tänka mig för så jag inte beter mig illa mot någon.Man vill ju inte göra någon lessen:(

Om detta inte ger med sig måste jag söka hjälp så jag får sova på nätterna för det finns inget värre än att inte få sova....natt efter natt.Jag undrar hur länge man klarar sig utan ordentlig sömn,innan man klappar ihop totalt?

Av Corina - 14 augusti 2007 17:53

Wanilla försvarade vår katt Sixten igår.Grannens katt försökte spöa Sixten men det skulle han inte ha provat.Wanilla hörde och såg det och gav sig i kast med grannens katt som fick ta till fötters.


Vi funderar på att ge vår katt anabola så han kan ta i tu med grannens katt en gång för alla:)

glitter-graphics.com
Av Corina - 7 augusti 2007 09:48

världen! Här hos mig lyser solen idag.Kommer nog att bli en varm dag på jobbet.Jobbar kvällen idag,slutar kl 21.Känns jobbigt just nu men när man väl kommit sig till jobbet går det bara av farten.


Här hemma är det som vanligt.Barnen har försvunnit ut till kompisar.Senare idag ska dom tillsammans med pappa åka och hjälpa storasyster några timmar.Förhoppningsvis är dom hemma ikväll när jag kommer hem nerbäddade i sina sängar och sovande.Fast inte riktigt säkert,att dom somnat menar jag.Sist var det full fart när jag kom hem:)


Snart är sommarlovet slut.Ser fram emot de vanliga rutinerna faktiskt.Man släpper ju lite på rutinerna under ledigheten.Märks på barnen.Kvällarna har en tendens att bli i senaste laget.Men trotts senare kvällar vaknar dom lika tidigt i alla fall.Humöret kan bli lite si och så på grund av detta.Nu gäller det att återinföra gamla rutiner igen så dom orkar hänga med i skolan igen.Kan bli knepigt men det brukar gå bra efter ett tag.

Av Corina - 6 augusti 2007 14:25

har vanliga Wanilla återkommit:) Märks tydligt att löpet nu är slut.Wanilla är glad och possitiv och rör på sig när man är ute med henne!

Under löpet har hon varit den mest tragiska varelse man kan tänka sig!


Hon har idag fått vara ner till sjön en stund för att svalka sig.Det gillar hon då det är varmt och soligt som idag.

Av Corina - 6 augusti 2007 14:11

Måndag igen.En arbetshelg är slut igen.Helgen har varit lugn på jobbet.


Från jobbet igår åkte jag direkt för att se en teater-Livskraft-en resa genom 1900-talet.En berättarteater kan man kalla den som handlar om Umeå från 1888 då umeå brann ner och fram tills dags dato kan man säga.Föreställningen fängslar och lockar till en del skratt.

Efter teatern var det dags för ett skobyte för att kasta sig in i dansens virvlar.Jag är lite ringrostig kan man ju säga när det blir gammeldans.Har inte blivit så mycket av den varan sedan barnen föddes.Men se än sitter takterna i tydligen.Tanten kan dansa än så länge i alla fall.Svetten lackade men roligt var det att dansa lite igen.


Är inte ofta jag springer på mitt ex ute i livet.Vi rör oss liksom inte i samma kretsar längre.Men igår kväll på Sundlinska Gården hände detta.Ännu efter drygt 15 års separation kniper det lite i hjärtat.Konstigt tycker jag men kanske inte ändå,vi delade ju tio år i alla fall innan relationen var oåterkalleligen till ända av diverse olika orsaker.Vi dansade och pratade naturligtvis.Finns ju en massa att prata om trotts allt.Händer ju massor i ens liv under 15 år.

Men det var med glatt hjärta jag återvände efter dansen hem till en väntande make som just varit ut på cykeltur med Wanilla:) Jösses vilken tur jag haft trotts allt....jag är gift med världens bästa och har två underbara ungar.Jag bor helt sagolikt intill Tavelsjön,jag har ett jobb jag trotts allt trivs med.Vad mer kan man önska? 

Av Corina - 3 augusti 2007 11:27

Ursprungligen startade jag denna blogg för att skriva om hunden:) Blev mest en dagbok för min familj och mitt liv.Men det hindrar ju inte att jag skriver lite om Wanilla emellanåt också:)


Hon har ju vuxit sedan hon kom till oss....en massa kan man ju säga.Hon fyllde ett år i Januari 2007 så numera är hon ju stora damen.Från att ha varit en livlig valp är hon nu en lugn och behaglig dam att ha här hemma.Har lärt sig gå i koppel riktigt bra, drar sällan.Kommer då man ropar fast mest när hon själv vill.Allt som oftast får man gå och hämta henne:)Men hon smiter i alla fall inte.Hoppar inte ur bilen innan hon får tillåtelse vilket jag tycker är viktigt.Är vänligt inställd till andra hundar vi möter vilket är viktigt.Fungerar perfekt tillsammans med barn.Verkligen viktigt då jag har två livliga ungar själv här hemma.Är bästa kompis med vår katt Sixten.


Har friröngats vilket betyder att hon ska avlas på.Om hon löper vid rätt tillfälle nästa gång är det dags att para henne.Hon har just avslutat sitt andra löp.

Är utställd med bra resultat,inga cert än men väl ck i alla fall.Ska ställas mera under hösten.Då hoppas jag på att certen ska komma också:)Det gör nog uppfödaren också.

För nyfikna är det bara att gå in på hemsidan så kan man läsa hennes utställningresultat och se bilder på henne.

Av Corina - 3 augusti 2007 10:06

är det då igen.Ledig är jag men jobbar helgen.Tvättar som vanligt innan helgen.Gör jag inte det blir det surt efter helgen då man är utarbetad och vill ta det lugnt.


Ska iväg och spela minigolf med ungarna idag var det tänkt.Hoppas det inte börjar regna igen.Vore ju ganska synd om man säger så eftersom ungarna verkligen ser fram emot detta.


Äkta maken är som vanligt borta.Han har massor att göra nu när han är ledig hela dagarna:)Idag bygger han på en altan.Men helgen får han vackert stanna hemma och ta hand om ungarna.


På jobbet är det bara bra.Vi har duktiga vikarier även detta år.Smolken i bägaren är nu bara en av de ordinarie som går mig på nerverna och har gjort det sedan denne började.Tydligen kan man anställa vilken idiot som helst inom åldringsvården.Tack och lov ska denne nu börja läsa i höst och fler med mig ser fram emot detta för någon förlust för avdelningen är det då inte!Flera gånger har man fått rädda kontakter med anhöriga pga denna idiot som svammlar om saker som h*n inte har en blekaste aning om.Dom stackars anhöriga fattar inte vad h*n pratar om och flera blir rent förbannade dessutom.Då får man träda in och förklara så dom förstår,senast igår fick jag rädda en situation med en anhörig som han pratade med.

Sedan är h*n fruktansvärt duktig på att köra över våra duktiga vikarier också.Sånt h*n inte själv vill göra lastar han över på dom hur osmidigt som helst:(Så tydligen kan man få anställning inom vården hur korkad man än är.

Jag blir bara så vansinnigt less!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards