Corinas Blogg

Alla inlägg under juli 2007

Av Corina - 10 juli 2007 14:35

även denna dag.Barnen håller på att formligen tråååkas till döds:) Fast att ha tråkigt behövs ju också men är lite svårt att förklara för dom.Just nu tror jag dom håller på att riva övervåningen:)


Själv passar jag på att peta med hemsidan en dag som denna.Har fixat lite nya bakgrunder till en del sidor.Kul att förnya sig lite.Kanske lägger jag ut lite annat nytt också om andan faller på under dagen.


I övrigt så händer det inte så mycket här hos oss.Försöker vara så ledig som möjligt denna sista semestervecka.Lite gruvsamt känns det att börja jobba igen måste jag säga.Men som vanligt kommer allt att gå bara bra, man har ju jobbat några år och kan det man jobbar med:)Man får ju hoppas att vikarierna fungerar som dom ska så man inte får springa benen av sig.Viktigst när man jobbar kväll för då är vi bara två som jobbar.Om den ena inte fungerar då kan det bli synnerligen tufft.



Av Corina - 9 juli 2007 09:13

skitväder hos oss.Blåser och regnar på samma sätt som igår.


Wanilla är en pest att vara ute med nu när hon löper.Luktar luktar och luktar och tvättar sig i det oändliga.Några långisar är det inte att tala om man får formligen dra henne framåt.Blir korta rundor runt knutarna ett tag nu istället.


Husvagnen ska besiktas idag,får hålla tummarna så att det går bra.Vagnen är ju gammal.......


I övrigt så är detta min sista semestervecka som påbörjas denna dag.Sedan är allt som vanligt igen.Det är med blandade kännslor jag ska återvända till jobbet måste jag säga.Längtar inte i alla fall..........

Av Corina - 8 juli 2007 09:22

väder är det här hos oss idag. Det blåser så jag tror taket ska flyga.Regnar gör det också och är bara 11 grader varmt.Fast Wanilla trivs:)


Barnen har legat i tält trotts skitvädret under natten.Sonen kom in halv sju och la sig i soffan i rummet och sov vidare fram till halv nio.Dottern var in nyss och bytte skor för att sedan försvinna ut igen tillsammans med kompisen.


En sån här dag ska man krypa ihop i soffhörnet under filten med en bra bok.Blir nog något sådant denna dag skulle jag tro.


Fast jag måste nog ut å handla lite idag i alla fall.Mjölken börjar sina och likaså yoghurten också.Katastrof om det skulle ta slut blir det:)Och som vanligt måste jag fundera ut vad vi ska äta till middag.Igår åt vi palt, barnen åt pizza.Lutar åt kyckling denna dag och ris,ska göra en djupdykning i frysen och se om jag hittar något:)

Av Corina - 7 juli 2007 10:56

Så var det lördag igen.Ute blåser det och det har regnat i natt.För tillfället håller det dock upp.

Maken ska ha traktorrally tillsammans med polare idag om det inte spöregnar när det är dags vill säga.Hoppas det håller upp för detta har han med flera verkligen sett fram emot rätt länge nu.

Trotts halvdåligt väder igår grillade vi.Var varmt ute i alla fall och det blev ett par trevliga timmar tillsammans med goda grannar.Har lagt ut foton från kvällen på min hemsida:)Blev rätt trevligt då vi skulle sätta upp ett nyss inköpt tält efter grillningen:)

För min egen del blir det nog en lugn dag.Kan man ju behöva faktiskt.Gårdagen var ju ganska aktiv.

**************************************************
*************************************************

I vår dagstidning har dom olika artiklar om våld mot kvinnor och barn och man slutar aldrig att fundera.Varför spöar man sin maka och barn egentligen,vad har man för ursäkt och varför är straffen så låga för detta brott? Hur är man skapt i skallen när man ger sig på sin kvinna och sina minderåriga barn? Visst måste det väl saknas ett och annat?

Och inga egentliga straff får dom heller....i den senaste artikeln fick förövaren 1 månads fängelse efter att ha spöat frun och tagit strypgrepp och slagit sin åttaårige son.Jag menar 1 månad!!!!!! Det är ju totalt sandslöst,man kunde ju lika gärna skita i att straffa...eller hur? Var är denna värld på väg? 

Av Corina - 6 juli 2007 12:33

igen då. Här har flitens lampa lyst på förmiddagen:) Har städat....eller rättare sagt sanerat här hemma.Inte klokt vad det såg ut här måste jag säga.Fast med tanke på att barnen springer ut å in hela dagarna och att vi har hund å katt är det väl inte så konstigt att det blir skitigt:)Men det går rätt snabbt då man hjälps åt.Barnen stack till grannarna och jag å gubben städade huset under tiden.Nu lagom till lunch var det klart.

Resten av denna dag ska jag inte göra ett skvatt hade jag tänkt.Fast det brukar inte bli riktigt så.Alltid hittar man något att göra här hemma.

Så ska vi till grannen och äta tårta.Deras äldsta fyller nio år idag.Måst slå in hennes present kom jag just på:)

Av Corina - 5 juli 2007 09:25

morgonfriden slut.Grannens barn stormade just in genom ytterdörren:) Fast det är ganska skönt egentligen eftersom mina egna då inte hänger en i hasorna hela tiden.


Själv skulle jag behöva ner och handla present till grannens äldsta dotter som fyller år imorgon.Ska rådslå med maken om detta bara han kommer tillbaka från promenaden med Wanilla.

Av Corina - 4 juli 2007 22:24

Min födelsedag har passerat så nu är man då ett år äldre igen.

Varit en vanlig dag med sol och bad för barnen.Jag har suttit och agerat badvakt heeela dagen.

Nu är det snart dags att knoppa igen.Har fått en födelsedagscider ikväll och tårta efter maten också och choklad av min äkta hälft.Kameran jag helst velat ha får jag nog köpa själv :) 

Av Corina - 4 juli 2007 10:37

för mig själv som fyller år idag.

Inga presenter....än men min mamma och brorsan nere i Göteborg har ringt på morgonen.Maken har åkt ner till stan....skulle ordna present.Han är aaningen dålig på att planera så jag hade inte väntat mig något på morgonen.Å andra sidan....man har ju uppnått en ålder när man helst inte talar om den:)

Blir tårta senare idag.I övrigt en dag som alla andra.


Tänk vad spännande det var att fylla år när man va liten.Kvällen innan kunde man nästan inte sova och på morgonen låg man och väntade på att bli uppvaktad....mycket otålig:)

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards